image
 |  2 19 Вересня 2019 | 13:00

Екс-дружина футболіста з Луцька зізналася, що сама влаштувала його в «Баварію» та отримала за це «кругленьку» суму

Колишня дружина екс-капітана збірної України Анатолія Тимощука Надія Навроцька поділилася із Sovsport спогадами про працевлаштування Анатолія у мюнхенську "Баварію".

Інформує про це Gazeta.

"У людини була мрія – поїхати в європейський клуб. Принаймні, він так сам говорив, і я повірила. Мрія ж.

Ну, здрастуйте. Звичайно, перехід у "Баварію" організувала я, а хто ж? Не вірите, запитайте в Улі Хьонесса або Карла-Хайнца Румменігге. Дізнайтеся, як вони купили Тимощука. Тільки не з преси, яка писала, що мюнхенці самі вийшли на Толіка після перемоги "Зеніта" над "Баварією" в Кубку УЄФА.

Насправді я через знайомих, через десяті руки вийшла на... водія одного з керівників "Баварії". Завдання було таким: між іншим запитати, чи не буде клубу цікавий Тимощук, і передати контакти його представників. Так і зробила.

Читайте також: Екс-дружина відбирає 5 квартир: футболіст з Луцька поплатився за любов до «руского міра»

Як саме він це дізнався, мені невідомо. Але незабаром ми отримали відповідь із Мюнхена, що там готові вести переговори. Тоді вже склали офіційний запит, все, як годиться. Прилетіли до готелю, де розмістилася "Баварія" на виїзді, і там зустрілися особисто з Хьоннесом і його помічниками і тією людиною, яка до цього вивела мене на водія.

За законами ФІФА, я мала право представляти його інтереси. Ну а він ставився приблизно так: нехай Надя щось мутить, вийде – добре, ні – нічого страшного.

Тимощук розумів, що така робота потрібна. До речі, та ж "Баварія" заплатила мільйон агентських", – заявила Навроцька.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити