image
 |  2 7 Грудня 2020 | 12:30

Екс-очільник «Волиньприродресурсу» Столяр виграв суд і поновлюється на посаді

Суд вимагає поновити на посаді директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» екс-депутата Василя Столяра.

На сайті Волиньраді опублікований відповідний проєкт рішення, - інформує Перший.

«Поновити Столяра Василя Андрійовича на посаді директора комунального підприємства «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради з 11 вересня 2020 року», – йдеться у проєкті рішення від 3 грудня 2020 року.

Суб’єктом подання проєкту є голова обласної ради Григорій Недопад.

У документі посилаються на рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 28 жовтня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 кілометри лінії зовнішнього освітлення та освітлення 3 переходів: показали відремонтовану ділянку дороги неподалік Луцька

Як стало відомо із рішення суду, Василь Столяр оскаржив розпорядження про своє звільнення як протиправне та довів у суді право на поновлення на посаді. 28 жовтня Луцький міськрайонний суд (головуючий суддя – Владислав Черняк) «на підставі наведеного та керуючись ст. ст. 265, 430 ЦПК України» вирішив позовні вимоги Столяра задовольнити повністю.

Нагадаємо, Василя Столяра звільнили з посади директора 11 вересня розпорядженням тодішньої голови облради Ірини Вахович. Днем раніше, 10 вересня, депутатська комісія з питань комунального майна рекомендувала звільнити Столяра через його незадовільну роботу.

Довідково. Як повідомляли ЗМІ, Волинська облрада отримала інформацію про існуючі заборгованості підприємства перед КП «Управління будинком Волинської обласної ради» і ДП «Волиньторф». Згідно з даними фінансової звітності підприємства, за період з 2017 по 2020 роки поточна кредиторська заборгованість за товари, роботи, послуги, розрахунки з оплати праці збільшилась. Існує заборгованість за розрахунками з бюджетом та зі страхуванням. До призначення директора в установленому законом порядку виконувачем обов’язків було рекомендовано призначити чинного заступника директора Анатолія Капустюка. Йому ж рекомендовано доручити провести інвентаризацію майна та аудит фінансової діяльності підприємства.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити