image
 |  0 12 Березня 2020 | 20:52

Ексміністерку соцполітики Зеленський зробив заступницею Єрмака

Президент Володимир Зеленський призначив ексміністра соцполітики Юлію Соколовську заступником глави Офісу президента.

Про це йдеться в Указі від 12 березня.

"Призначити Соколовську Юлію Сергіївну заступником керівника Офісу президента України",- йдеться в указі.

Як нагадує "УП", 34-річна Юлія Соколовська обіймала посаду міністра соціальної політики з 29 серпня 2019 року по 4 березня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На переговорах у Мінську Єрмак погодився на прямий діалог із бойовиками Донбасу

Юлія Соколовська – випускниця Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана за спеціальністю "Облік і аудит". Також закінчила Національну академію державного управління при президентові України.

Після закінчення університету працювала у девелоперській компанії "Міракс груп", яка збанкрутувала. У 2009 році стала начальником відділу організаційної та аналітичної роботи Департаменту економіки та інвестицій КМДА.

Після Революції Гідності була призначена директором департаменту документообігу Мінекономіки.

У 2016 році Соколовська перейшла на роботу до Мінфіну, де очолила департамент витрат бюджету соціальної сфери, що займався питаннями фінансування сфери охорони здоров'я, спорту та молоді.

З 2017 року працювала в проектах USAID, де займалась впровадженням реформи охорони здоров'я, відповідала за аналіз мережі лікарень та впровадження електронної системи охорони здоров'я.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити