image
 |  20 24 Листопада 2021 | 10:31

Єрмак - агент ГРУ РФ, вуха і очі Москви в Україні, - офіцер КДБ СРСР Швець (ВІДЕО)

Колишній офіцер радянського КДБ Юрій Швець назвав главу офісу президента Андрія Єрмака "вухами і очами Москви" та заявив про його причетність до організації "вербувальної" зустрічі Володимира Зеленського з секретарем Радбезу РФ Ніколаєм Патрушевим в Омані та порушення кримінальної справи проти нинішнього президента США Джо Байдена в Україні.

Таку заяву Швець робить в спецільному аналітичному відео на своїй сторінці в youtube.

"Андрій Єрмак створив для України та Зеленського одну проблему - замовну кримінальну справу проти Байдена, другу проблему - поїздка Зеленського в Оман на вербувальну бесіду... Ви уявляєте собі? Зеленського привезли в Оман для вербувального підходу! Зробив це відомий агент КДБ-ФСБ Медведчук і агент Єрмак, котрий працює на російське ГРУ. Дивна прихильність Зеленського до Єрмака не зникає і після цього. Хоча доросла людина мала б уже зрозуміти - тебе жорстко підставляють. Особливо це стосується поїздки в Оман. Але довіра Зеленського до Єрмака навпаки - зростає. Він виконує функції вище, ніж у прем'єра і замість президента працює. Приміром, під час візиту глави МЗС Кулеби в США для підписання хартії про стратегічне партнерство, Єрмак очолював делегацію. Що йому там робити? На яких він там підставах узагалі? Згідно повноважень своєї посади він має сидіти у Києві і керувати апаратом офісу президента. Чого він туди поперся? Хто його послав? Він був направлений туди як вуха і очі Москви для того, щоб потім повідомити на якому рівні перебувають відносини між Україною та США особливо у військовій сфері", - сказав Швець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Державних зрадників і колаборантів, особливо у час війни, має чекати найвища міра покарання, - Тягнибок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити