image
 |  2 15 Червня 2021 | 21:01

Єрмак, його заступник та нардепи їздять на номерах прикриття, – ЗМІ (ВІДЕО)

Журналісти Bihus Info оприлюднили розслідування, в якому йдеться, що низка посадовців та наближених осіб їздять на номерах прикриття.

Про це повідомляють журналісти Bihus Info.

У розслідуванні йдеться, що голова Офісу президента Андрій Єрмак їздить на номерному знаку зареєстрованим за Мерседесом, а не за його Тойотою, а номери авто його заступника Кирила Тимошенка взагалі за жодним транспортним засобом не зареєстровані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля луцького авторинку – постріли та спроба пограбування: розповіли подробиці

Перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір теж нібито їздить на номерах прикриття.

Журналісти зазначають, що син міністра внутрішніх справ Арсена Авакова теж має номери прикриття, а також бізнес-партнер цієї родини Ігор Котвіцький має підробні номери.

Номери авто нардепа "Слуги народу" Андрія Клочка зареєстровані за іншим авто, заявляють розслідувачі. А у нардепа "ОПЗЖ" Іллі Киви є Ленд Крузер, у якого регулярно змінюються номери – і усі вони, за словами журналістів, неіснуючі.

Журналісти пояснюють, що якщо камери зафіксують перевищення швидкості машин з фейковими номерами, то такі водії штраф не отримають, оскільки вони не прив’язані до своїх власників. Також зазначається, що за законом номери прикриття мають право лише правоохоронці, держохорона і ті, кого вони охороняють.

Журналісти надіслали запит до головного сервісного центру, де зібрали усі номери з розслідування, щоб перевірити, чи дійсно вони несправжні. Там цю інформацію підтвердили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні починають діяти нові правила розмитнення «євроблях»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити