image
 |  0 8 Травня 2022 | 11:51

Фабрика з Краматорська запрацює на Волині

Швейне підприємство із Краматорська на Донеччині продовжить пошиття одягу у Ковельському районі. В нашу область уже переїхала частина працівників підприємства разом із сім’ями. Знайдеться робота і для волинян.

Як зазначають в обласному управлінні Держпраці, Волинська область зацікавила десяток підприємств у рамках програми релокації.

Керівник управління Держпраці у Волинській області Олександр Козлюк розповідає: три підприємства вже почали працювати, сім – у роздумах. Із останніми нині тривають переговори.

На Волинь переїжджають підприємство з фасування пральних порошків, дорожньо-будівельна фірма та швейне підприємство. Останнє містилося в Краматорську.

Дуже маленьке логістичне плече. Оскільки ми працюємо і за кордоном, то для наших клієнтів це дуже вигідно, тому що транспорт коштує дуже дешево. Звідси до Краматорська – майже 1500 кілометрів. А тут до Ковеля – 50 кілометрів – говорить підприємець Євген із Краматорська.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити