image
 |  0 8 Квітня 2019 | 11:29

Фахівці VADA днями прибудуть до Києва, щоб узяти аналізи в Зеленського та Порошенка, - Володимир Кличко

Фахівці Добровільної антидопінгової асоціації (VADA) днями прибудуть до Києва.

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко у Twitter повідомив, що вони готові взяти медичні аналізи в кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського, - передає Цензор.НЕТ. 

До твіту прикріплено відеозапис із коментарем президента і засновника VADA доктора Маргарет Гудман.

"Якщо кандидати в президенти України погодяться, то для нас буде великою честю та гордістю допомогти їм продемонструвати чистоту змагань та чесність їхньої політики", - зазначає вона. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко назвав дату, час і місце, де чекатиме на Зеленського

Нагадаємо, 3 квітня кандидат в президенти Володимир Зеленський викликав президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". Зеленський також зажадав, щоб перед дебатами обидва кандидати здали аналізи. За його словами, це необхідно, щоб переконатися: на посаду президента не претендують ні алкоголіки, ні наркомани.

Порошенко прийняв виклик Зеленського на дебати на "Олімпійському".

4 квітня спікер виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв заявив, що президент завтра о 9 ранку чекає в медичній частині НСК "Олімпійський" (Київ) кандидата в президенти Володимира Зеленського для здачі аналізів. Але Зеленський здав аналізи в приватній клініці.

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського не обманювати виборців і здати аналізи в більш авторитетному місці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити