image
 |  227 19 Квітня 2024 | 21:14

Фахівці Володимирського ТМО візьмуть участь у стажуванні від ВООЗ

Фахівці Володимирського ТМО пройшли відбір на участь у стажуванні від Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Про це ВолиньЮА повідомили у ТМО. 

Українське бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я впроваджує в Україні Європейський курс травматології, старт якого запланований на травень 2024 року.

Серед фахівців, які були обрані для участі в навчаннях – лікар-терапевт КП «Володимирське ТМО» Ігор Халимендик та сестра медична старша Сніжана Федюк.

European Trauma Course (ETC) – найсучасніший тренінг з допомоги при травмах з акцентом спеціалізовані та особистісні навички командної роботи. На сьогодні це єдиний міжнародно акредитований курс з загальної травми, який навчає лікарів та інших зареєстрованих суміжних медичних працівників надавати допомогу пліч-о-пліч у багатопрофільних командах для досягнення однієї мети.

Перший етап навчань відбудеться у Міжкафедральному навчально-тренінговому центрі , який є структурним підрозділом ДВНЗ «Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського».

Після успішного засвоєння першого курсу частина учасників буде запрошена на наступні курси в ролі тренера. Стажування дасть можливість не лише покращити навички командної роботи, а й стати сертифікованим тренером міжнародного тренінгу ЕТС.

Вітаємо колег з черговим здобутком, бажаємо плідної роботи та подальших перемог, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани скаржаться на дефіцит тролейбусів у вечірню пору

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити