image
 |  0 13 Вересня 2021 | 18:05

Фантастичний гол Хагназарі і виїзна перемога «Волині» над «Олімпіком» 2:1

Після двох поспіль «сухих» поразок у чемпіонаті турнірне становище ФК «Волинь» у першій лізі відчутно похитнулося. Тож на матч виїзний матч із «Олімпіком», який відбувся на полі спорткомплексу імені Баннікова у Києві, лучани їхали виключно за перемогою. Хоч на виїзді лучани не перемагали ще з минулого сезону.

Про це повідомляє «Вісник».

Відео матчу можна пеpеглянути за цим посиланням.

Старт матчу вивився дуже жвавим. Уже на 10-й хвилині пройшла гольова атака від «Волині». Хагназарі розрізним пасом знайшов на правому фланзі Ляшенка, а той прострілив у штрафний майданчик. Тут знаходилися воротар і п’ятеро гравців «Олімпіка», однак м’яч оминув усіх і благополучно дістався дальньої стійки, де на нього чатував єидний у карній зоні гравець «Волині». Тож Кобзарю було не складно закотити «круглого» у порожній кут воріт.

Далі шедевр витворив сам Хагназарі. Іранський легіонер хрестоносців з правого флангу по діагоналі метрів з 45 зряче закинув «парашутик» у дальній кут воріт за спину голкіпера «Олімпіка» – 0:2!

Запахло розгромом, але господарям поля пощастило швидко повернутися у гру. Арбітр призначив нестовідсотковий 11-метровий. Неділько вгадав напрямок удару від Білого, однак до м’яча не дотягнувся, – 1:2!

До перерви команди могли забивати ще. Цурупін міг зрівняти рахунок для «Олімпіка», але поцілив у сітку із зовнішнього боку. В останню хвилину тайму «Волинь» подала серію кутових. Сасовський «проспав» можливість для удару, а Рябов щосили пальнув метрів з десяти і дуже неточно.

Другу половину гри жвавіше почав «Олімпік». Супернагода була у Яловенка вже на 47-й хвилині, а Глущук потужно пробивав з-за меж штрафного майданчика. На 65-й хвилині класна контратака пройшла від «Волині». Тільки Сасовський занадто жадібно розпорядився м’ячем і наважився на удар з метрів 25 – неточно, хоча були більш гострі варіанти продовження атаки через пас на набігаючих партнерів.

Лучани намагалися уникнути валідольних останніх хвилин через хиткий рахунок. На 78-й хвилині всі надії «Олімпіка» на бодай нічийний результат міг поховати новобранець «Волині» Квасов. Хагназарі вивів його на ударну позицію м’якою навісною передачею, однак в екс-форварда «Кривбаса» удар зльоту не вийшов. У наступній атаці іранець сам на техніку м’яко пробивав у дальній кут, і Рибак не без проблем дотягнувся до м’яча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Поліщук взяв участь у «Дмитрук Лучеськ Півмарафон» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити