image
 |  0 17 Липня 2019 | 11:14

Фейк імені Зеленського: Гримчак спростував заяву про парад за 300 мільйонів (ВІДЕО)

Цифра, яку озвучив Володимир Зеленський за проведення військового параду – це якась надзвичайна сума, таких витрат немає навіть у США.

Про це в ефірі програми «Кінець дня» на телеканалі ZIK заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та ВПО Юрій Гримчак.

Пан Гримчак прокоментував інформацію про те, що Володимир Зеленський сьогодні своїм підписом відмінив військовий парад на День незалежності. Він вважає, що та сума, через яку його відмінили, є набагато меншою і цілком реалістичною для українських реалій.

«Заявлена сума в 300 мільйонів гривень - це якась надзвичайна сума. Таких витрат на військовий парад немає навіть у США. У них останній парад обійшовся в 1,3 мільйона доларів», – наголосив Гримчак.

Читайте також: Українці оплачують передвиборчу кампанію Гройсмана зі своєї кишені

Зокрема, за його словами, військовий парад дуже потрібен Україні. І якщо порахувати витрати на найбільш затратний парад в Україні, то він обійдеться максимум у 37 мільйонів гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити