image
 |  16 29 Серпня 2019 | 14:46

Фірма луцького архітектора претендує на будівництво центрального фонтану

ТОВ «Глорі-Плюс» розглядається, як переможець у тендері на капітальний ремонт фонтану Театральному майдані Луцька.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту «Prozorro».

Нагадаємо, що у Луцьку міська влада планує цього року розпочати ремонтні роботи з облаштування сучасного світло-звукового фонтану. Раніше на це передбачали 14 мільйонів гривень. І знову пообіцяли, що водограй з’явиться вже цього року, а саму площу реконструюватимуть у наступному році.

У тендері на капітальний ремонт фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані міста Луцька претендували три учасники ТОВ «Глорі-Плюс», Товариство з обмеженою відповідальністю «МГК Союз», ТОВ ІМПЕРІЯ ВОДИ УКРАИНА.

З початку Товариство з обмеженою відповідальністю «МГК Союз» запропонували найнижчу ціну 15 298 850,62, відкинувши пропозиції двох останніх учасників.

Однак, фірма ТОВ «Глорі-Плюс» в кінцевому результаті знизила свою пропозицію до 10 мільйонів 950 тисяч гривень, тобто «скинула» 4 мільйони 400 тисяч гривень. Щедрий такий крок, як для учасника тендерних торгів на який наважилась компанія.

Слід зауважити, щодо подачі документів для участі в тендерних торгах, ТОВ «Глорі-Плюс» подала лише два документи - це свої тендерні пропозиції. У порівнянні з іншими учасниками торгів, які надали фактично усю документацію враховуючи про свою попередню діяльність та фінансовий звіт.

Однак, 27 вересня 2019 року, за результатами протоколу розкриття, розглядається переможцем фірма з статутним капіталом у 7 401,00 гривень ТОВ «Глорі-Плюс». У якої серед основних квед діяльності 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель.

Дані з сайту youcontrol.com.ua.

Серед засновників ТОВ «Глорі-Плюс» є архітектор Олександр Балан, член Волинської обласної організації Національної спілки архітекторів України, де ж він директор архітектурно-будівельної цієї компанії та є власником 50 % фірми.

Отож, якщо підпишуть всі необхідні документи, то розпочне будівельні роботи з облаштування фонтану в центрі Луцька, компанія луцького архітектора Олексанра Балана ТОВ «Глорі-Плюс». Термін виконання будівництва передбачено 180 днів.

Слід додати, що Олександра Балана у 2018 році затвердили до журі конкурсу на кращу концепцію облаштування «Старого міста», куди входили екс-архітектор міста, якого раніше звинувачували у корупції та зловживаннях Леонід Герасимюк та екс-директор історико-культурного заповідника Тарас Рабан, якому раніше прокуратура інкримінувала два епізоди. Його звинувачували у службовому недбальстві та перевищенні посадових повноважень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити