image
 |  11 26 Лютого 2020 | 12:34

Фірмі друга депутата Луцькради надали землю у Старому місті

Фірма ТОВ «Праймсервіс-Плюс» отримала 11 соток в історичні частині Луцька під будівництво та 17 соток на пр-ті Молоді, 4е, там раніше було приміщення бібліотеки.

Про це стало відомо під час засідання 70-ї сесії Луцькради.

ТОВ «Праймсервіс-Плюс» розігрались земельні апетити, так ця фірма попросила надати земельну ділянку в історичні частині міста на Кафедральній, 10а площею 11 сотих та на умовах оренди земельної ділянки для будівництва на пр-ті Молоді, 4е, там раніше було приміщення бібліотеки.

Більшість депутатів Луцькради підтримала даний проект рішення.

Відношення до цієї фірми не приховує депутат Луцької міської ради Сергій Була, в одному із місцевих ЗМІ, він зазначив, що власником проданих площ є товариство із обмеженою відповідальністю «Праймсервіс-Плюс». Як зазначив Була, що він представляє цю фірму.

Отож, керівником ТОВ «Праймсервіс-Плюс» є Корець Олег Васильович, цей же чоловік керує ще двома фірмами: "ЗАХІДБІЗНЕСІНВЕСТ" та ПП "ГАЗПРОЕКТМОНТАЖ ПЛЮС".

Читайте також: У Луцьку під будівництво басейну виділили 5 гектарів у парку

До слова, депутат Луцькради Сергій Була їздить автівкою фірми «Газпроектмонтаж», яке володіє ще чотирма транспортними засобами. Так виходить, службове авто фірми де він є директором. 

Раніше, офіс фірми «Газпроектмонтаж» та громадська приймальня Сергія Були розташовані за однією адресою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити