image
 |  2 8 Лютого 2022 | 22:31

ФК «Любарт» поступився рівненській команді в 1/8 фіналу Кубку України (ФОТО)

Луцький «Любарт» поступився 0:2 в Кубку України з футзалу команді «Кардинал-Рівнестандарт».

Про це йдеться на офіційній сторінці ФК «Любарт».

Після неймовірного аншлагу в Луцьку, «Любарт» поїхав до Рівного, щоб провести матч-відповідь 1/8 фіналу Parimatch Кубку України проти місцевого «Кардинала-Рівнестандарта».

Програвши вдома 2:5, проте показавши гідний опір екстраліговій команді, князі відправилися до сусідньої області з легким серцем, оскільки втрачати було нічого.

Відзначимо, що перед стартовим свистком рівненські вболівальники овацією привітали граючого спортивного директора Сергія Піддубного, що цілком заслужено, оскільки він, безумовно, є легендою «левів»!

Щодо подій на паркеті, то суперники одразу кинулися в бій, не проводячи жодної розвідки. По кілька напів небезпечних моментів та парочка фолів від «Любарта» - те, чим запам‘яталися перші хвилини.

Далі протистояння продовжилося у схожому режимі. В певних ситуаціях перебіг подій на паркеті контролювали наші хлопці, в інших господарі повертали перевагу собі, небезпечно атакуючи ворота Станіслава Горніка. І хоча загострень у рівнян було більше, князі їм неодноразово відповідали взаємністю!

В будь-якому разі голів у першому таймі ми не побачили, зате «Любарт» показав доволі рівну та впевнену в собі гру проти четвертої команди Екстра-ліги!

Друга половина розпочалася фактично аналогічно дебюту матчу: команди приблизно порівну володіли м‘ячем, почергово створюючи загострення біля чужих воріт.

Хвилини спливали, а малюнок протистояння не змінювався. Господарі трішки більше володіли ініціативою, але наші хлопці більш ніж достатньо відповідали їм небезпекою та успішно протидіяли в кожному компоненті гри. Більше того, в певних епізодах князі переважали «Кардинал-Ріанестандарт» та виглядали цікавіше за них. І це при тому, що в другому таймі більше не з‘являвся головний «інженер» атак «Любарта» Сергій Піддубний.

Нажаль, за півтори хвилини до кінця князі таки пропустили. Лучан це не зламало і вони пішли в останній бій з п‘ятим польовим, пропустивши ще раз.

0:2. Любарт завершує свої виступи в Кубку України. Пишаємося вами, хлопці. Ви справжні бійці та гордість Луцька!

Фото Олега Романюка.

               

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити