image
 |  9389 13 Березня 2024 | 19:24

Фонд держмайна продав санаторій на Волині місцевому депутату за 6,5 мільйона

Згідно з інформацією від Прозорро.Продажі, Фонд держмайна провів аукціон для приватизації профілакторію, розташованого на озері Добре в Камінь-Каширському районі Волинської області. Початкова ціна лоту становила 475 195 грн.

Про це пише mind, повідомляє ВолиньЮА. 

У торгах взяли участь 13 учасників. Переможцем з пропозицією у 6,5 млн грн стало ТОВ «ДОФ Арбо», яке спеціалізується на лісопильному та стругальному виробництві. Загальна сума, яку переможець має сплатити, включно з ПДВ, становить понад 7,8 млн грн.

У Mind з'явився телеграм-канал Mind tweet, де ви першими отримуєте головні новини, що мають вплив на економіку та бізнес. Підпишіться, щоб зберегти ваш час та гроші.

Компанія ТОВ «ДОФ Арбо» належить депутату Волинської обласної ради Анатолію Бусько (75% від загального капіталу) та його синові Олександру (25% від капіталу компанії).

До складу лоту входять:

- цегляна будівля профілакторію загальною площею 249 кв. м, побудована 1967 року;

- дерев'яне допоміжне приміщення площею 60,5 кв. м із мансардою, додатковою будівлею та сходами, побудоване 1982 року.

Земельна ділянка, на якій знаходиться профілакторій, не входить до складу лоту на продаж. Вона залишається на балансі Державного підприємства «Ліси України».

Покупець самостійно розв'язує питання щодо землекористування у порядку, встановленому чинним законодавством, після набуття права власності на об'єкт приватизації.

Бекграунд. Раніше Mind писав, що ФДМУ виставив на приватизацію нежитлове приміщення в Сумах загальною площею 710 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні зупинили водія: він перевозив наркотики (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити