image
 |  0 1 Червня 2020 | 21:41

Формат і процедура проведення не зміняться: у МОН пояснили, як проходитиме ЗНО-2020

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме у звичному форматі, проте значно більше уваги приділятимуть дистанції, самопочуттю абітурієнтів та дезінфекції приміщень.

Про це кореспонденту УНН повідомили у Міністерстві освіті і науки України у відповідь на запит.

“Формат і процедура проведення ЗНО у 2020 році не зміняться. За правилами, під час складання ЗНО в аудиторії перебуває максимум 15 учасників і 2 інструктори”, — повідомили у міністерстві.

Так, обов’язковою є дистанція 1,5 метри між учасниками в аудиторії, що, безумовно, буде дотримана у зв’язку з пандемією.

“Соціальне дистанціювання також буде забезпечене і біля входу в приміщення, у якому проходитиме тестування, щоб уникнути скупчення людей”, - зазначили у МОН.

Також під час тестування учасники та інструктори будуть забезпечені захисними масками, а пункти проведення ЗНО — антисептиками. Приміщення будуть провітрюватись та дезінфікуватись.

У відомстві підкреслюють, що до зовнішнього незалежного оцінювання допускатимуться особи з температурою нижче 37,2 С, без ознак респіраторних хвороб та у захисних масках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсій не буде: українцям, які не мають стажу, перестануть платити

Нагадаємо, що зовнішнє незалежне оцінювання буде проведено з 25 червня по 17 липня.

У МОН затвердили відповідний графік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити