image
 |  0 10 Жовтня 2019 | 11:23

«Формула Штанмайєра» - російський план знищення України, - Микола Федік

"Формула Штанмайєра" є планом знищення державності України, підготованим у Росії.

Про це під час позачергової сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік.

Свободівець зазначив, що протест проти реалізації плану Штанмайєра носить загальноукраїнський характер.

"Понад 40 різних рад вже ухвалили звернення щодо "формули Штанмайєра". Навколо цієї теми є багато спекуляцій. Опоненти пробують звинувати нас у тому, що ми проти миру. Ні, це не так. Фракція "Свобода" у 2014 році була єдина, яка не проголосувала за особливий статус Донбасу. Ми послідовно виступаємо проти Нормандського формату. І наша думка не змінилася.

Насправді формула Штанмайєра є реалізацією плану Путіна. Бо спочатку відбуваються вибори, а вже потім може будуть піднімати питання про кордони і безпеку. І не факт, що хтось віддасть нам контроль за кордоном з Росією. Якщо ми легалізуємо ДНР і ЛНР, ми перестанемо бути суб'єктами. Політики з ДНР і ЛНР будуть впливати на внутрішню ситуацію в Україні. Росія їх руками буде знищувати нашу державність. Щоб цього не сталося, потрібно не допустити втілення формули Штанмайєра".

Читайте також: Ми ніколи не плазували ні перед зовнішнім, ні перед внутрішнім ворогом, – Олександр Пирожик про Волиньраду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити