image
 |  0 9 Жовтня 2019 | 09:58

Ми ніколи не плазували ні перед зовнішнім, ні перед внутрішнім ворогом, – Олександр Пирожик про Волиньраду

Ми ніколи не плазували ні перед зовнішнім, ні перед внутрішнім ворогом. Завжди відстоювали думку Волинської громади у стосунках з представниками центральної влади. Хоч як нас намагалися «нагнути», «запресувати» викликами, допитами, обшуками, судами, криміналами...

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Олександр Пирожик.

«Уперше за всю теперішню каденцію мені соромно за Волинську обласну раду. Депутати Волиньради завжди мали свою позицію і гордо демонстрували її як іншим регіонам України, так і всім нашим сусідам», – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко вдається до суто «мєнтовських» методів «нагинання» Волиньради, - ВО «Свобода»

«Сьогодні українське суспільство активно протистоїть здачі національних інтересів та капітуляції перед ворогом. І за цих реалій тепер Волиньрада – у «позиції страуса»? Ховаєм голову в пісок? Стаємо в позицію без позиції?», – задає риторичні питання депутат-націоналіст.

На думку Олександра Пирожика, найліпшим виходом із ситуації буде скликання позачергової сесії. На її розгляд слід винести питання про недопущення продажу української землі та ставлення до т.зв. «формули Штайнмаєра». Обидва проекти внесені фракцією ВО «Свобода» і опубліковані на офіційному сайті облради.

«Це дасть змогу висловитися з наболілих питань кожному обранцю Волинської громади, а обласній раді – задемонструвати чітку позицію з відстоювання наших національних інтересів», – вважає Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» вимагає скликати позачергову сесію Волиньради через «формулу Штайнмаєра», - заява

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити