image
 |  11 26 Листопада 2020 | 10:40

Фракція з колишніх «регіоналів» у Волиньраді зазнала фіаско

При розподілі керівників постійних депутатських комісій у новій каденції Волинської обласної ради фракція Аграрної партії, до якої ввійшли колишні члени Партії регіонів, зазнала цілковитого фіаско, не отримавши жодної керівної посади.

Доречно нагадати, що на перших ролях у фракції Аграрної партії у Волиньраді – одіозні екс-«регіонали» Ігор Волошенюк (голова фракції), Іван Смітюх та Андрій Мельник. Вочевидь, саме ця обставина стала визначальною у несприйнятті більшістю депутатів цих політичних «аграрників», які насправді з аграріями не мають нічого спільного. 

Зрештою, мабуть, аби дати «аграрникам» шанс продемонструвати, як же вони насправді вболівають за українське село, практично всіх їх включили до складу однієї постійної депутатської комісії – з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин. Очолив комісію представник «Слуги народу» Микола Макарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 комісій Волиньради: хто куди увійшов?

Нижче наводимо, головування в яких постійних депутатських комісіях отримали представники інших фракцій політичних партій. 

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів та цінової політики – Орест Маховський («За майбутнє»).

Постійна комісія з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією – Анатолій Вітів (ВО «Свобода»).

Постійна комісія з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – Роман Микитюк («За майбутнє»).

Постійна комісія з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства – Сергій Кудрявцев (ВО «Свобода»).

Постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства – Ірина Горавська («За майбутнє»).

Постійна комісія з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку – Ольга Омелько (ВО «Батьківщина»).

Постійна комісія з питань екології, раціонального використання природних ресурсів – Юрій Ройко («За майбутнє»).

Постійна комісія з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій – Юлія Вусенко («Європейська солідарність»).

Постійна комісія з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму – Галан-Влащук Віктор Йосипович («Сила і честь»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’ятеpо депутатів Луцькpади відмовились від мандатів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити