image
 |  1165 29 Серпня 2024 | 23:31

Фура з Волині потрапила у ДТП: автівка перевозила мертвих собак

У Миколаєві вантажівка з волинськими номерами втрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Як виявилося, автівка перевозила 2,5 тонни туш заморожених собак.

Про це пише видання «Новини Live».

«Аварія сталася у ввечері у середу на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській, там зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Після зіткнення великовантажний автомобіль різко змінив траєкторію руху та врізався у стовп. Унаслідок ДТП постраждали водій автомобіля Fiat та пасажир вантажівки», – йдеться у повідомленні.

У кузові вантажного автомобіля, згідно з накладними, знаходилося 2,5 тонни заморожених туш собак. Місцем призначення вантажівки Renault Master була Одеса. Правоохоронці інформували: тварин везли на кремацію

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зателефонували у КП «Ласка» та до скандально відомої в області зоозахисниці Дани Новарчук. Обоє відхрестилися від вантажу та зазначили: «це не наше».

Зауважимо, що станом на 13:00 вантажівка з дивним вмістом ще стояла на місці аварії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Волиньради задекларував понад 900 тисяч зарплати від ТЦК і мільйони дружини в польських банках

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити