image
 |  4 4 Квітня 2019 | 16:29

Футболісти збірної України (U17) здобули путівку у фінальну стадію першості

Футболісти юнацької збірної України (U17) на третьому місці завершили еліт-раунд відбору Євро-2019, що проходив в Іспанії, і не здобули путівку у фінальну стадію першості.

Разом з тим, головний тренер нашої команди Володимир Єзерський вважає, що сама участь в еліт-раунді принесе його підопічним чималу користь, повідомляє прес-служба ФФУ.

"Хочу подякувати Федерації футболу України за надані умови під час підготовки до турніру, а клубам окрема подяка за підготовку футболістів, особливо це стосується "Динамо", "Шахтаря" та "Дніпра", - сказав Єзерський. - Повертаючись до турніру, зазначу, то збірна Косово - цікава, організована команда, однак у тактичному плані ми повністю переграли суперника. У чесній боротьбі ми поступилися лише збірній Іспанії. Піренейці єдиний м'яч у матчі забили на 90-й хвилині, коли ми вже пішли ва-банк, оскільки нам потрібна була тільки перемога. А ось у поєдинку з греками ми повністю контролювали ситуацію на полі, не кажучи вже про різницю на нашу користь за кількостю гольових моментів. Ключову роль зіграв рефері, який незрозуміло чому вилучив нашого футболіста, а до цього не призначив 11-метровий у ворота греків. Хлопці молодці. Їм респект за ставлення до роботи. Вони набралися досвіду, якого їм не вистачає в матчах внутрішніх змагань. Тим більше, не варто забувати, що українська першість у ДЮФЛУ ще не відновилася, тому футболісти перебували не в найкращому функціональному стані".

Читайте також: Глава Німецького футбольного союзу подав у відставку через годинник від Суркіса

Наставник також повідомив, що у серпні його команда планує зіграти на турнірі в Чехії. До цього, на початку травня, має пройти селекційний збір, мета якого - оцінити найближчий резерв і зіграти контрольний поєдинок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити