image
 |  0 13 Лютого 2018 | 16:32

Газета The New York Times дала друкованій журналістиці максимум 10 років

Цифрові підписки скоро витіснять друк.
Про це 13 лютого 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини» з посиланням на видання CNBC.
Головний виконавчий директор газети The New York Times Марк Томсон вважає, що друкована журналістика доживає свою останню декаду.
Я вірю, що це останні 10 років, коли ми можемо бачити в США друковані продукти журналістики. Вона буде виживати так довго, як тільки може, але кінець неминучий, - сказав він.
Це просто економіка. Буде точка, коли з економічної точки зору друкована журналістика припинить мати інтерес для нас, - додав Марк Томсон.

Виконавчий директор запевняє, що вони будуть намагатися, як можна довше обслуговувати своїх лояльних передплатників, які звикли отримувати щоденні і щотижневі випуски газети в друкованому вигляді, але невідворотно наближається момент, коли це буде занадто сильно бити по економіці видання і їм доведеться повністю перейти на цифрову підписку.
Він упевнений, що цифрові підписки це те, що утримає його газету на плаву для нового покоління читачів.
Виручка від цифрових передплатників збільшилася на 51% порівняно з попереднім роком, а загальний дохід газети склав 484 млн доларів. За рік акції компанії виросли більш ніж на 20%.
Як повідомляли «Українські Новини», газету Los Angeles Times продали за 500 мільйонів доларів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити