image
 |  2 27 Січня 2020 | 14:47

Генпрокуратура покриває нардепів «Слуг народу», - активісти

У Черкасах працівники прокуратури вилучили інформаційний куб щодо розпродажу землі ЗеКомандою.

Про це пише у мережі Фейсбук Діяна Тяско.

Активісти у понеділок вранці побачили, що зник куб із банерами, на яких черкащани інформували про голосування народних депутатів від «Слуги Народу» за розпродаж землі.

«З власних джерел дізналися, що куб вилучили за вимогою Генеральної Прокуратури України у межах кримінального провадження. До них надійшла заява від нардепів. Від кого саме? Не відомо. На банерах була інформація про обраних від «Слуги Народу» депутатів, що голосували «ЗА» або висловлювали підтримку Земельної Реформи Зеленського: Скічка, Арсенюка, Стріхарського та Шпак», - йдеться у дописі Діани Тяско.

Читайте також: Нардеп із судимістю присягав не народу, а президенту Зеленському

Як відомо, інформаційні банери давно «мозолили око» нардепам «Слуг народу», народні обранці неодноразово погрожували активістам, що будуть звертатися до правоохоронців через цю інформацію.

Читайте також: Дружина депутата-«педофіла» зі «Слуги народу» стала помічницею волинського нардепа

Хоча, нічого протизаконого у цьому немає і ці стенди, більше несуть інформацію про діяльність народних обранців. Але такі речі, дуже не сподобались «слугам народу».

«Мабуть Генеральна Прокуратура вже розслідувала всі резонансні злочини в Україні, що займається політичними замовленнями? Мабуть посадили топ-корупціонерів, що на мільярди обікрали Україну? Або це просто повернення в часи Януковича, коли сісти можна було ні за що», - резюмувала активістка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити