image
 |  104 10 Січня 2020 | 22:30

Дружина депутата-«педофіла» зі «Слуги народу» стала помічницею волинського нардепа

Акторка, радіоведучий, дружина скандального нардепа-гвалтівника, безробітні та організатор «Ліги сміху»... Стало відомо, кого взяв у помічники нардеп від «Слуги народу» Валерій Стернійчук.

Викладені нижче дані наводимо за матеріалами сайту «Посіпаки».

Нагадаємо, що до того, як стати народним депутатом, Валерій Стернійчук працював доволі скромним завідувачем Будинку культури Підгайцівської сільської ради.

У 2019 році був обраний народним депутатом 9-го скликання від партії «Слуга народу», пройшовши до парламенту під номером 46 за списком цієї партії.

Виборчий офіс ЗЕ-коменди в Луцьку, що був розташований на вулиці Винниченка, після обрання його в нардепи фактично призупинив свою роботу.

Сам Валерій Стернійчук є відданим посіпакою фракції «Слуги народу» та вірним «слугою» свого патрона Володимира Зеленського, – це можна чітко відслідкувати на його офіційній сторінці. 

Кого ж, у свою чергу, взяв собі у посіпаки Валерій Стернійчук НА ПЛАТНІЙ ОСНОВІ?

Сайт «Посіпаки» наводить таку інформацію:

– Кочума Олеся Сергіївна: «засвітилася» тим, що в липні 2019 року подавала документи на анонімне тестування у Міністерстві юстиції у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та фізичних осіб – підприємців.

Наразі іншої перевіреної інформації щодо найпершої помічниці Валерія Стернійчука знайти не вдалося, хоча дивним є навіть уже той факт, що в реєстрі відсутня декларація про доходи цього помічника народного депутата. Попри те, що при оформленні помічником нардепа на платній основі вона зобов'язана була її подавати.

Утім, на сайті Єдиного державного реєстру декларацій документи про доходи цієї помічниці нардепа віднайти не вдалося.

– Рябовол Яна Ігорівна: чи не найбільш «колоритна» панянка, яка має чималий досвід актриси в різних телепроектах. На одному із сайтів розміщена анкета, де в умовах роботи вказано: «Работа моей мечты – на ваших условиях».

Досвід зйомок: Мольфар (епізод "Красуня і чудовисько"), сімейні мелодрами (епізод "Зрадник"), Кандидат (роль 3-го плану), Глядач як свідок (головна роль), Судові справи (свідок 1, подруга позивача), Битва екстрасенсів (мати головної героїні), Віталька (епізод), Бессмертник (гість у ресторані), Клан ювелірів (журналіст), це любовь2 (гравець в боулінг), Вероніка (найкраща подруга на зустрічі однокласників, Патруль-самооборона (епізод-продавець в бутіку).

Закінчила курси акторської майстерності. Більше ознайомитися про досягнення помічниці можна ТУТ.

Серед захоплень Яни: зніматися в кіно, рекламах, передачах і т.д., журналістика, політика, бізнес-аналіз, психологія, боулінг, спілкування з цікавими людьми.

Окрім того, Яна Рябовол є керівником ГО «Центр розслідування корупційних схем», натомість теж не подала в НАЗК декларації про доходи.

Ми теж спробували пошукати на сайті Єдиного державного реєстру декларацій документи про доходи цієї колоритної помічниці нардепа Рябовол Яни Ігорівни, проте жодної інформації не знайдено.

Отож, із цієї інформації слідує, що принаймні дві помічниці нардепа, члена Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики (!) Валерія Стернійчука – не подали декларації про доходи?!

– третім помічником на платній основі став (до виборів ще безробітний) лучанин Сачук Олександр Леонідович: на час виборів на пост Президента України Зеленського В.О. був довіреною особою кандидата по 22-му виборчому округу (декларація про доходи наявна).

Помічники на громадських засадах:

– Горошкевич Павло Володимирович: на час виборів на пост Президента України Зеленського В.О. був довіреною особою кандидата по 19-му виборчому округу, у минулому – інспектор Патрульної поліції міста Луцька, на момент виборів уже був тимчасово не працюючим.

– Іванісова Марина Анатоліївна – мабуть, найбільша несподіванка списку помічників нардепа Валерія Стернійчука!

Марина Іванісова – дружина скандального нардепа від «Слуги народу» Романа Іванісова, якого виключили з фракції «Слуга народу» через виявлену інформацію про його судимість за групове зґвалтування неповнолітньої (як кажуть у народі - «педофілію»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» потрапив у скандал через судимість за зґвалтування: що відомо

Котрий, до того ж, здорово забрехався і зі своїми дипломами, адже з'ясувалося, що він не вчився в тих університетах, які вказав у біографіях.

Раніше ми вже писали про те, що Пологівський районний суд Запорізької області підтвердив судимість нардепа зі "Слуги народу" Романа Іванісова за групове зґвалтування.

– Костенко Андрій Олександрович: керівник ГО «Волинський актив молоді» – громадської організації, яку до виборів очолював Валерій Стернійчук.

Андрій Костенко разом із Стернійчуком.

– Прохорук Дмитро Валентинович: директор ТзОВ «Волинь бізнес ресурс».

– Зубенко Андрій Олександровичкерівник медіанапрямку «Слуги народу» на Волині, директор та ведучий «СіД FM».

– Мозолюк Микола Володимирович: ще один помічник нардепа на громадських засадах, котрий наразі є менш публічною особою, ніж його колеги, однак його, як бачимо, «слуги» теж вирішили взяти «в обойму».

Наразі можна сміливо стверджувати, що цей список буде поповнюватись – і, мабуть, у ньому ще може з'явитися чимало колоритних або ж скандальних постатей. Адже, нагадаємо, що народний депутат України має право набрати собі аж 31-го помічника-посіпаку: чотирьох – на платній основі, а ще 27-х – на громадських засадах.

Хоча, напевно, наївно думати, що помічники «слуг народу» за існуючих реалій працюють виключно на громадських засадах. Зазвичай вони виконують їхні доручення за окрему, не обліковану в офіційних документах платню, – те, що в нас називають «зарплатою в конвертах».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від 5 до 15 тисяч доларів, – депутати-вигнанці розповіли про «зарплати в конвертах» для «Слуг народу» (ВIДЕО)

У свою чергу, «ВолиньUA» відслідковуватиме актуальні зміни в цьому списку, спробує з'ясувати причини чи мотиви неподання декларацій про доходи помічницями, які зобов'язані були їх подати, а також джерела трудових (чи нетрудових?) доходів помічників, які служать «слузі народу» на громадських засадах...

Про новинки-цікавинки будемо оперативно інформувати своїх читачів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити