image
 |  7 28 Липня 2023 | 20:41

Гірка втрата для Волині: загинув Захисник

У Запорізькій області загинув Герой з Волині Роман Печерський.

Про це повідомляє Олицька селищна рада.

Загинув військовослужбовець Роман Володимирович Печерський, житель селища Олика, 1980 р.н., багатодітний батько, вірний син України.

Молодший сержант Роман був добровольцем, який мужньо став на захист України, до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Загинув Герой 26 липня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Новоданилівка Пологівського району Запорізької області.

Мужність та героїзм Романа є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

«Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.Світла та вічна пам’ять Герою!» - кажуть у громаді.

Про церемонію прощання та чин поховання повідомлять згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовий медик з волинської бригади врятував сотні життів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити