image
 |  2 27 Листопада 2019 | 22:54

Глава адміністрації Порошенка очолив осередок партії Медведчука (ФОТО, ВІДЕО)

Ексглаву Адміністрації Президента Петра Порошенка Ігоря Райніна обрали головою Харківської обласної організації "Опоплатформи - За життя".

27 листопада на призначення приїхав один із керівників платформи Юрій Бойко. Журналістів в офіс не пустили, назвавши захід закритим, – пише KHARKIV Today.

Як пише інтернет-ресурс "Діло", Бойко фактично сказав, що Райнін був із Опоплатформою давно, але раніше цього не можна було говорити.

Проти Райніна як глави Харківської регіональної організації “ОПЗЖ” не проголосував жоден представник, кілька осіб утрималися.

«Хочу сказати, що у нас попереду виборчий рік, вибори до місцевих рад. Це, напевно, найскладніша кампанія. Нам потрібно відновлювати промисловість, не дати образити людей під час земельної реформи, так званої великої приватизації. До неї багато питань і ще ряд моментів, пов’язаних у тому числі з транзитом газу і маса інших питань. Тут потрібно застосувати зусилля, відкинути ті чи інші амбіції, об’єднуватися та перемагати», – сказав Райнін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надумаєте дружити з Путіним, згадайте про 13 тисяч загиблих в Україні, – Сенцов у ЄП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити