image
 |  4 11 Червня 2022 | 16:14

Голова Іваничівської громади займає антиукраїнську позицію, - військовий Андрій Гончар

Увага! Ворог в тилу України! Голова Іваничівської громади займає антиукраїнську позицію. Вона саботує всяку діяльність на підтримку ЗСУ.

Таку думку висловив на сторінці у facebook волинський військовий Андрій Гончар, який зараз перебуває у зоні бойових дій.

"Продукти зібрані громадою гниють в підвалі, а якісь крихти їдуть у війська після маси розгромних статей в пресі. Війську допомагають волонтери і фермери, тільки не влада. Палки в колеса ставляться на проведення масових заходів. Ви хочете в школі малювати випускниками патріотичний малюнок - ні він буде знищений. Ви хочете Української церкви - ні, поки вона керує ви її не дождетесь. Благодійну акцію збір коштів вона не підтримає, прикриваючись небажанням зробити бомбосховища чи примушуючи матерів воїнів писати заперечення. Шпіон Янукович, яким вона прикривалась під час Майдану та розстрілу Небесної Сотні був би дуже радий за її колаборантську діяльність. Іваничівці, ви коли її вибирали не знали цього? Від себе особисто я хочу висловити свою повну недовіру роботи голови. Історія України, кровію писана, вкотре учить нас, що не так страшні нам вороги-воші, скільки тилові гниди. Слава Україні!" - написав боєць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми самі привели до влади перевертня, якого виганяли у 2014, - Олена Вілентко про заборону в Іваничах ярмарки на підтримку ЗСУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити