image
 |  2 11 Червня 2022 | 09:29

Ми самі привели до влади перевертня, якого виганяли у 2014, - Олена Вілентко про заборону в Іваничах ярмарки на підтримку ЗСУ

Особисто мене зовсім не здивувала позиція Томашевської, хоча в душі рве від цієї маячні. Не треба сподіватись на неможливе: народжений плазувати - літати не зможе, не зможе зародитись патріотизм на ґрунті зради, тощо.

Саме так у соцмережі facebook Олена Вілентко описала заборону проведення благодійної ярмарки на підтримку ЗСУ у Іваничах.

"Зараз так всіх збурили останні події в селищі, безпринципність та самоусунення влади, проте не тільки в цьому наша біда. Проблема більша в нас самих, проблема з пам'яттю, проблема з патологічною толерантністю та й багато і ще з чим. От і дожилися до того, що сором обпікає душу, скоро вся Україна буде знати за наші Іваничі. Але ж ми це самі зробили, самі привели до влади перевертня, якого у 2014році так виганяли. Чи може цій переважній більшості односельців помутніння завадило зробити правильний вибір на виборах, чи не було достойних кандидатів, чи може меркантильні інтереси взяли верх? А тепер ми бачимо, що опинились в самій д... Нас уміло розділили, нас навіть не об'єднує в одне ціле війна, бо чітко засвоєне правило "нашою очільницю": розділяй і володарюй,- на практиці спрацювало сильніше. Велика робота: наплодити сексотів, зіштовхувати лобами між собою жителів селища, напевно набагато благородніше, ніж вирішувати насущні проблеми громади", - зазначила пані Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іваничівська влада в черговий раз "пробила дно" своєї нікчемності, - депутат Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити