image
 |  2 19 Червня 2019 | 15:51

Голова Мар’янівської сільради продовжує блокувати ремонт дитсадка

Голова Мар’янівської сільради Микола Климчук наполягає на тому, що не буде підписувати виділення коштів на початок ремонтних робіт у актовому залі дитсадка без рішення сільради, не наводячи зрозумілих аргументів.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Спочатку голова сільради спробував пояснити затримку з ремонтом відсутністю кошторисних документів від підрядника.

«Це вина підрядника. Він не зовсім вчасно розробив проектну кошторисну документацію. Підрядник надав весь кошторис лише вчора», - заявив Микола Климчук.

Водночас, голова сільради сказав, що не буде одноосібно підписувати документи про початок ремонтних робіт у дитсадку, оскільки там мова йде про 109 тисяч гривень.

«Якби було 5 тисяч, то я б підписав. А так не буду. Це велика сума. Для цього потрібна сесія», - заявив він. Але пояснити, для саме чого потрібна сесія, він не зміг.

Також Микола Климчук, шукаючи виправдання своєї позиції, додав, що головний бухгалтер у відпуску. А це ускладнює початок ремонту.

«Це хтось там думає, що я можу. А насправді ні», - відзначив він, не вдаючись у деталі.

Нагадаємо, що жителі Мар'янівки, приходили на збори до клубу через блокування ремонтних робіт актового залу в дитячому садочку головою селищної ради Миколою Климчуком.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити