image
 |  14 30 Січня 2020 | 17:16

Голова «Укрзалізниці» через звільнення, отримає майже 7 мільйонів компенсації

Наглядова рада “Укрзалізниці” розірвала контракт з очильником компанії Євгеном Кравцовим. Тепер він отримає компенсацію у розмірі річної заробітної плати – у 2019 році вона загалом склала близькько 6,84 мільйонів гривень.

Про звільнення Євген Кравцов написав на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами керівника “Укрзалізниці”, кілька останніх місяців наглядова рада розглядала звіт його роботи в компанії, а результат влаштував всі сторони.

Кравцов зазначає, що майже всі KPI виконані (достроково і прогнозовано), у 2019-му було кілька “історичних рекордів”: фінансових і в перевезеннях, реалізовані масштабні інфраструктурні проекти. “Ну і майбутнє IPO як лакмусовий папір успішних реформ”, – зазначає він

Читайте також: На Волині листоноші «Укрпошти» закладають власні кошти за передплату газет?

Таким чином, формальних підстав для звільнення у членів наглядової ради не знайшлось. Якщо казати моєю улюбленою юридичною мовою: вчора було прийняте рішення дострокового розірвання контракту з боку роботодавця з відповідною грошовою компенсацією керівнику. Вона не мала, скажу одразу. Але, це – рішення акціонера. Зі свого боку, я був готовий продовжити роботу у транспортному секторі без грошових виплат за контрактом, – написав Кравцов.

Читайте також: На Волині директором одного із відділень «Укрпошти» зайнялася прокуратура

Крім звільнення Кравцова розглядався варіант переведення його до Міністерства інфраструктури. За таких умов грошова компенсація не виплачувалася б.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити