image
 |  0 17 Лютого 2019 | 20:35

Голова Волиньради Ігор Палиця може претендувати на посаду Прем'єр-міністра після виборів

За сприятливих обставин, які можуть скластися в мало прогнозованій українській політиці у результаті найближчих президентських виборів, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця може претендувати на посаду Прем'єр-міністра України.

Про це з посиланням на свої джерела повідомила журналістка Соня Кошкіна, – пише Главком.

Зі слів Соні Кошкіної, ім’я «майбутнього прем’єра» назвали на дні народження Ігоря Коломойського.

День народження Ігоря Коломойського 13 лютого, зі слів журналістки,  – відзначився великою кількістю впливових українців. За її інформацією, святкування розтягнулося на два дні.

«У перший до іменинника прибуло чимало гостей. Загальною кількістю близько 130…», – написала Кошкіна у своєму Телеграмі. 

Соня Кошкіна стверджує, що другий день гуляли в Тель-Авіві, в узбецькому ресторані. 

«Відразу два моїх джерела з числа гостей стверджують, що чули тости на честь майбутнього прем'єр-міністра ... Ігоря Палиці. Але сам Ігор Валерійович говорить, що це не так. Ок. Ну, хто я, щоб не вірити імениннику?» – відзначила Соня Кошкіна.

Крім того, на питання у Facebook, чи виступав на святі кандидат у президенти Володимир Зеленський, вона відповіла так: «З трьох разів здогадайтеся...»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відмовив Савченку в забезпеченні «бюджетного» позову до Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити