image
 |  2 11 Грудня 2018 | 13:41

Голова Волинської ОДА проігнорував засідання комісії облради з приводу ситуації на «Волиньторф»

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко не прийшов на засідання постійних комісій обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів та депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією, присвячене критичній ситуації на ДП "Волиньторф".

Серед запрошених - голова ОДА Олександр Савченко, начальник відділу з питань земельних відносин управління містобудування та архітектури ОДА Олена Ланевич, в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Олесь Іващенко. Всі вони проігнорували засідання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cавченко продовжує безславну політику Гунчика

Директор підприємства Іван Киричик розповів про те, як заважають роботі підприємства.

"Волиньторф" хотіли продати і знищити ще у часи Януковича, у 2013 - 2014 році. Але тоді спільна позиція трудового колективу і обласної ради не дали це зробити. Але влада не відмовилася від свого бажання прибрати до рук прибуткове підприємство. Сьогодні ніхто з представників влади не прийшов на засідання комісії. Сесія має дати оцінку роботи чиновників ОДА, які ігнорують проблему підприємства".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити