image
 |  5 24 Грудня 2019 | 12:20

Горезвісна Качанівська колонія може видатися для команди Зеленського раєм, - депутат Волиньради про нові газові угоди з Росією

Мені здається, горезвісна Качанівська колонія може видатися для команди Зеленського раєм. Адже нове керівництво України на чолі з Володимиром Зеленським вчиняє державний злочин, за який обов'язково доведеться відповідати в майбутньому. 21 грудня в таємному режимі і потай від українського народу, за участі помічника Зеленського Андрія Єрмака та виконавчого директора "Нафтогазу" Юрія Вітренка, підписані зрадницькі за змістом угоди з російським "Газпромом". Ситуація чимось нагадує сумнозвісні "газові угоди" Тимошенко 2009 року. Через 10 років Україна знову наступає на ті ж самі граблі. І робить це в стані війни, коли частина її території окупавана, а ворог мало не щодня вбиває українців.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі facebook депутат Волинської обласної ради (фракція ВО "Свобода") Анатолій Вітів.

"Що сталося? А сталася звичайнісінька державна зрада. Україна з легкої руки зе-команди простила Росії 12,5 млрд доларів. Ми домовилися забрати усі позови проти Газпрому. В подальшому це автоматично дозволить зняти арешти з майна російської компанії по всьому світу. Замість цього Кремль кинув Україні кістку вартістю 3 млрд доларів. Тобто, про 12,5 млрд доларів ми великодушно забули. А замість того отримали 3 млрд, які Росія і так була зобов`язана віддати згідно рішення Стокгольмського арбітражу. Просто таки геніально-провальна комбінація ЗЕ. Чи може це і є справжнім результатом Нормандської зустрічі Зеленського з Путіним?

Але це ще не все. Виявилося, що 5 компаній з України тепер напряму купуватимуть газ у Росії. Коли під час передвиборчих перегонів Зеленський репетував про аморальність торгівлі на крові з агресором, напевно, він не мав на увазі себе і своїх слуг. З його точки зору, налагоджувати тісні торгові стосунки з агресором і купувати в нього газ є нормальним явищем. Шкода, що Зеленський забув уточнити це, коли роздавав народу свої обіцянки-цяцянки навесні 2019 року", - написав депутат.

Читайте також: Офіс Президента планує закинути на Волинь цілий «десант» заїжджих заступників голови ОДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити