image
 |  0 4 Серпня 2022 | 15:47

Городищенська громада під Луцьком виділила 1,1 млн гривень на підтримку військових

З початку повномасштабної війни росії проти України Городищенська громада Луцького району виділила понад 1,1 млн гривень для військових потреб та підтримки військових частин.

Про це у інтерв'ю розповіла голова громади Світлана Соколюк.

"Городищенська сільрада прийняла кілька проєктів рішень, спрямованих на підтримку і матеріально-технічне забезпечення військових частин, для проведення заходів з громадської безпеки, мобілізації та оборони. Загальна сума виділених коштів – 1 млн 145 тисяч гривень. Серед проєктів рішень відзначу виділення 49 тисяч гривень для 6-го прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби і 100 тисяч гривень для військової частини А7059. Також ми виділили 325 тисяч гривень матеріальної допомоги на купівлю військової форми та взуття для добровольчого формування Городищенської територіальної громади №1", - зазначила Світлана Соколюк.

Також очільниця громади розповіла, що усі сім’ї військовослужбовців, які мобілізовані у Збройні Сили, отримують одноразову матеріальну допомогу по 3000 гривень. Для цього з бюджету громади у квітні було виділено пів мільйона гривень. Також сім’ям, в яких є неповнолітні діти, котрі оздоровлюються в таборах відпочинку, сільська рада компенсує по 2000 гривень. Відповідні кошти вже закладені.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити