image
 |  0 1 Грудня 2020 | 07:40

Гороскоп на 01 грудня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 01 грудня 2020 року, — від Ukr.Media.

Овен

У перший день грудня зірки радять Овнам бути уважнішими до новин, особливо, що надходять з-за кордону. Також, заслуговують на увагу звістки, пов'язані з навчанням, подорожами, політикою, переїздом, науковою діяльністю, новинками транспорту і зв'язку. Але пускати в хід отриману інформацію рано. Цільові дії (наприклад, термінові поїздки по конкретних маршрутах) краще здійснювати з ранку.

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям дрейфувати на попутних течіях і не намагатися завчасно прокладати в бурхливих хвилях змін свій власний курс. Виняток — ситуації, коли ви хочете розважитися або розім'ятися, або просто вбити час в очікуванні значущих для вас подій. З потоку новин важливо виокремити те, що є попередженням і допомагає вам уникнути неприємностей в майбутньому.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам краще не братися за серйозні справи, щось збиває їм орієнтири і позбавляє впевненості. Може заважати стара ілюзія, нестійкий настрій або самопочуття. Можливі проблеми з навігацією, логікою, з трактуванням новин, знаків і своїх відчуттів. Нагальними дрібними клопотами бажано займатися вранці. Стає інформативнішим загальний фон, варто прислухатися до розмов, пліток.

Рак

Сьогодні Ракам складно виділитися з натовпу і відстояти свої персональні інтереси. Обставини часто будуть сильнішими, а люди хитріші. Щось відведе вас убік від плану або змусить непомітно зрадити старим переконанням. Можливі ілюзії щодо інших країн і культур. Варто звернути увагу на чутки, що циркулюють в робочому колективі, на новини медицини, освіти, зв'язку, сфери послуг.

Лев

Левам сьогодні знадобляться рухливість, комунікабельність і відкритість новому. Не варто ставитися зневажливо до свіжої інформації, що витає в повітрі: те, що зараз постає у формі жартів, чуток і припущень, незабаром стане правилом. Для дрібних нагальних справ і невідкладних поїздок краще вибрати ранок. Основна частина дня більше підійде для вільного спілкування або прогулянок без певної мети.

Діва

Дів аж до самої ночі виручають рухливість, гнучкість в прийнятті рішень і легкість на підйом. Також, сьогодні може зіграти роль товариськість, інформованість, цілеспрямованість і вміння вчитися новому. Зірки радять залишатися на зв'язку і бути готовими до дрібних термінових маневрів в інтересах справи. Можливі новини у зв'язку з будинком, сім'єю, переїздом, навчанням, роботою, передбачуваною подорожжю.

Терези

Сьогодні головне завдання Терезів — бути сприйнятливими і допитливими, вбирати аж до ночі, як губка, новини та враження. Зірки підказують, що зараз навіть дрібниці грають для вас роль, стаючи вашим провідником в "великий світ" і добрим знаком майбутнього великого успіху. Не завадить привести в боєготовність свій інтелектуальний арсенал, а також доступні засоби зв'язку і пересування.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні корисно зайнятися аналізом похибок і "вузьких місць" у своїй роботі. Знайти їх необхідно, якщо перед вами складна довгострокова мета, ви здаєте проєкт, вам належить іспит або небезпечний вид діяльності. На першому плані — комунікації та технічні деталі. Не варто покладатися на інтуїцію. Для повного розуміння ситуації, не завадить бути в курсі фінансових і податкових новин.

Стрілець

На Стрільців сьогодні сильно вплине загальний інформаційний фон. Одночасно, посилиться їх обґрунтований інтерес до конкретних комунікацій, навчання або мов. Стане в рази важливіше право висловитися, отримати легальний доступ до знань, маршрутів, каналів зв'язку. Не варто поспішати із заявами, пропозиціями, новими контактами: спочатку краще порівняти різні думки і оцінити суперечливі чутки.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам обмежитися дрібними нагальними клопотами і не відкладати їх на вечір. Паралельно нескладним заняттям, корисно зануритися в інформаційний потік. Не варто відключати радіо, засоби зв'язку, новинні стрічки. Бажано прислухатися до розмов колег, попутників, персоналу. Представлять інтерес новини з-за кордону або з прихованих, але авторитетних для вас джерел.

Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям почекати з великою ініціативою, але активніше користуватися дрібними можливостями. Не варто відмовлятися від шансу продовжити розмову, гру, тренування або подорож, якщо для цього зберігається відповідний настрій. В оцінці результатів вам в цей момент краще бути оптимістом: якщо все виходить в цілому, можна пробачити собі та іншим людям окремі недоліки.

Риби

Сьогодні один з тих днів, коли зірки радять Рибам менше говорити і більше слухати. При цьому на перше місце краще поставити не дозвільний інтерес, а свідоме прагнення бути в курсі подій, вчитися і розширювати кругозір. Їжу для роздумів вам можуть дати слова конкретних осіб (батька, начальника, партнера). Важливо відокремлювати зерна істини від своїх особистих ілюзій і психологічних проекцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний день сексу 2020 – історія і традиції свята

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити