image
 |  0 13 Лютого 2020 | 07:40

Гороскоп на 13 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 13 лютого 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам аж до ночі належить бути акуратнішими в спілкуванні, в тому числі, з начальством, чоловіком і колегами. Доля дає шанс завершити спільну справу, але й підкреслює всі протиріччя, що накопичилися в її ході. Конкурент, ворог або ображений партнер може зашкодити вашій кар'єрі. Варто знайти час для допомоги другу. У справах любовних краще поспішити, оскільки простору для маневру у вас стає менше.

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям ретельно виконувати свої обов'язки і вимагати цього від інших. Важливо почати з першого пункту: лише в цьому випадку у вас буде моральне право приступити до другого. Навіть дружба не повинна бути виправданням порушень. Але краще не доводити до сварок, інакше не буде помічників в складний момент. Протягом дня можливі проблеми з якістю послуг, дотриманням правил і етики.

Близнюки

День дає Близнюкам творче натхнення і дарує хвилину слави, але також вказує їм «стелю» їх поточних можливостей. Варто змиритися з об'єктивною оцінкою своїх талантів, підсумків педагогічної або творчої роботи. Має сенс визначити межі навантажень, міру відповідальності, межу терпіння в разі порушень. Краще не відмовлятися від співпраці: це останній шанс отримати її безоплатно і безкарно.

Рак

Ракам важливо не допускати ускладнень у відносинах з людьми і сервісами. Не варто розраховувати на дружні безкорисливі послуги: ті, хто вам допоміг, можуть чекати подяки або симетричної відповіді і незабаром пред'являть вам «рахунок». Можливі проблеми під час розподілу території, розподілу обов'язків в сім'ї, професійному тандемі, партнерстві. Не варто доводити до конфлікту: сила не на вашому боці.

Лев

Левам зірки радять не відкладати до вечора призначені поїздки і цільові візити. Гладкої течії справ сьогодні чекати не варто: не виключені обмеження, окремі проблеми, осічки. Можуть сковувати правила пристойності, пункти професійної етики. Буде підтискати час. Не занадто комфортним виявиться спілкування з колегами, інстанціями, начальством. Але будуть і удачі, у вигляді допомоги в останній момент.

Діва

Дівам сьогодні не зашкодить добровільна економія, стане в нагоді далекоглядність і обережність в управлінні ресурсами. Варто відкласти необов'язкові покупки, стати прискіпливішими до якості і уважнішими до гарантій при планових придбаннях і обмінах. Передбачливість важлива подвійно, якщо ви розпоряджаєтесь спільним бюджетом, позиковими засобами, вам довірено сімейний, партнерський або дитячий капітал.

Терези

Сьогодні Терези вільні лише в окремих напрямках, часто пов'язані жорсткими рамками. Можливі сімейні, житлові, професійні, вікові та інші обмеження, перешкоди особистісного самовираження. Потрібна дисципліна. Важливо бути більш вимогливими, розставляти пріоритети, цінувати час, ясніше окреслювати принципи і межі. Нерозуміння з сім'єю або колегами можна компенсувати контактом з другом або дитиною.

Скорпіон

У цю добу Скорпіонам краще утриматися від ініціативи. Якщо ситуація змушує вас проявити активність, зірки радять обмежитися стандартним мінімумом дій, ретельно стежачи при цьому за дотриманням законів і етикету. Головними сьогодні залишаються партнерські домовленості. Не варто потурати чужим слабкостям, але не завадить надати послугу комусь із друзів, поступитися батькам або дружині.

Стрілець

Стрільцям сьогодні важливо встигнути витягти всю можливу користь з неформального спілкування. Можливі зрушення в романтичних стосунках. У діловому плані, цей день може бути пов'язаний із завершенням командного проекту. Можливо, доведеться вийти з гри через нестачу ресурсів. Якщо ваші права скоротилися, постарайтеся хоча б не погіршити становище і зберегти дружбу з тими, від кого залежите матеріально.

Козоріг

Козорогам небезпечно ворогувати з важливими для них людьми і інстанціями. Якщо ви допустите промах, можуть впасти давні плани, загинути плоди праці і великих жертв. Особлива акуратність потрібна честолюбним Козорогам: вище ставки — більше ризик. Важливо знайти грань між холодністю і розумною дистанцією, а також між професійною принциповістю і непоступливістю, «шкідливістю». Небажані починання.

Водолій

Сьогодні Водолії досягають успіху завдяки доброзичливому гармонійному іміджу. Можлива підтримка від однодумців за кордоном. За кадром може критися не настільки милостива картина. Вас можуть переслідувати страхи, нездужання, невпевненість у своїх правах. Не виключений темний умисел з боку когось з друзів. Не варто відкладати обмін приятельськими послугами: він може виявитися останнім.

Риби

Рибам зірки підказують, що в цей день ризики при будь-якій активності не порівнянні для них з можливими скромними бонусами. Це явно не той день, коли ви можете закласти ще одну цеглинку в фундамент свого добробуту, або по-справжньому допомогти своїм однодумцям. Не виключено, що згодом ви будете змушені поплатитися за сьогоднішню коротку мить слави або моральне задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 12 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити