image
 |  0 15 Травня 2020 | 07:40

Гороскоп на 15 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 15 травня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам потрібно бути обачнішими у будь-яких маневрах, в дорозі, в спілкуванні. Обстановка неясна, легко спровокувати сумнівну ситуацію власними діями. Не варто включатися в переговори, шукати попутників і помічників, надавати таємні послуги. Небезпечні любовні та інші інтриги. Важливо розбиратися в підоснові подій. У мотивах вчинків слід знайти явний або прихований зв'язок з минулим.

Телець

Сьогодні у Тельців з'явиться свобода маневру, можна змінити стиль дій і ризикнути зробити щось інакше. При цьому вам краще уникати суєти і двозначності, почати з пробного кроку, невеликого експерименту. Не варто довіряти друзям і помічникам: як і ви, вони можуть помилятися, бути жертвами особистої омани або загальної дезорієнтації. Не варто поспішати з поїздкою, купівлею, платежем.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам доведеться включити обережність, активізувати системи розпізнавання прихованих загроз. Важливо вчасно відслідковувати ознаки підготовки інтриги, конфлікту, що назріває. Варто контролювати свою мову, уникати спотворення сенсу слів, агресії і грубості (особливо, якщо ви народжені в травні). Будь-який промах заплутає ситуацію і ускладнить шлях, створить проблеми у сфері кар'єри, бізнесу, відносин.

Рак

Сьогодні найкращий навігатор для Раків — власне чуття. Також, не збитися з курсу вам допоможе зв'язок з друзями. У відсутність їх підтримки, ви ризикуєте стати жертвою спотвореного інформаційного поля або заручниками чужого лихослів'я. У цей день дуже ймовірні перешкоди у вигляді пліток, дезінформації, агресивних пересудів за спиною. Не варто вибирати цю добу початку переговорів, відправлення в дорогу.

Лев

Сьогодні Левам не завадить заново оцінити обстановку на предмет прихованих загроз. Зростає ризик недбалості і таємної шкоди, а також шкоди в результаті колишньої сліпоти, брехні, недбалості. Корисно переконатися в чіткій роботі систем охорони, моніторингу, захисту грошей і даних. Вивчення можливих загроз і витоків варто зробити частиною будь-якої роботи, від якої залежить ваша безпека або репутація.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам відмовитися від переговорів, або вести їх максимально обережно. Також, сьогодні не варто починати чи поновлювати співпрацю, включатися в конкурентні ігри або в інтриги. Вас можуть спровокувати, оббрехати, виставити в смішному або поганому світлі. Краще відкласти на час наради та співбесіди. Небезпечні визнання. У безвихідному разі виручить дружня підтримка.

Терези

Сьогодні Терези зіткнуться з чужою чи своєю недбалістю. Зростає ризик проблем в поїздках, при відвідуванні сервісів і установ, при контакті з тваринами, побутовою хімією. Можлива плутанина при спробі отримати допомогу, налагодити зв'язок, зробити ремонт. Недбалість або інша негативна обставина можуть обернутися шкодою для здоров'я: дрібними травмами, отруєнням, опіками, помилками при виборі ліків.

Скорпіон

Сьогодні у Скорпіонів хороший початковий потенціал. До активності може підштовхнути негативний емоційний імпульс, бажання когось вразити, роздратувати, вивести на чисту воду. Перешкоди буде створювати невдалий інформаційний фон: плітки, критика, лихослів'я. Удача імовірна в роботі з негативною тематикою. Доречна розмова про шахрайство або шкідництво, провокаційний пост «на злобу дня».

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям посилити пильність і маневреність. В іншому разі, зросте ризик потрапити в ділову або психологічну пастку, несприятливу побутову обстановку. Можуть загостритися суперечки у родині, суперечки з приводу території, будинку, гаража. Не найкращий момент для пошуку квартири, відкриття бізнесу, переговорів, розвитку співробітництва, знайомств, операцій з нерухомістю.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам обережність у поїздках і в процесі будь-якої взаємодії з людьми. Поряд з технічним, корисно включити психологічний захист: він допоможе вам ставитися спокійніше до агресивних повідомлень, чужої нервозності, напруженого загального фону. В разі термінового відрядження або пошуку інформації вас виручить нестандартний маневр, можлива несподівана допомога від друга.

Водолій

Сьогодні зірки не радять Водоліям братися за нову важливу справу. Небажано поспішати з поправками в плани. Непродуктивні суперечки про фінанси. Невдалі покупки. Можливі поломки і збої. Головною темою дня можуть стати дрібні ситуаційні вкладення грошей або енергії. Не варто зволікати, якщо потрібне термінове грошове вливання в бізнес, оплата податку або штрафу, відрядження, екстрена допомога по дому.

Риби

Сьогодні Риби дратівливі, імпульсивні, іноді самі провокують неприємності своєю агресією. День обіцяє стреси, клопоти, суперечки, сварки, травми. Не варто додавати до цього свою особисту нестриманість. Небажано вести переговори, шукати житло, виступати з ініціативою, займатися небезпечними роботами. Шкідлива злопам'ятність. Ви можете дезінформувати інших. Позитивна риса — винахідливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити