image
 |  2 16 Травня 2020 | 07:40

Гороскоп на 16 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 16 травня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам варто врахувати, що цей день сприяє пожвавленню старих ілюзій. Велика ймовірність стати жертвою однієї з них (особливо, якщо ви емоційні, вразливі, ослаблені нездужанням або іншою обставиною). Зросте вразливість, ризик обману у коханні, зараження, невірного вибору. Важливо протистояти не лише зовнішнім впливам, але і своїм шкідливим таємним звичкам і залежностям.

Телець

Тельцям сьогодні необхідно враховувати високий ризик різних спотворень. У даній ситуації вам легко помилитися щодо свого минулого, теперішнього і майбутнього. Досить однієї невірної деталі, щоб картина «попливла» в цілому. Ваш погляд на себе та інших може бути поверхневим, супроводжуватися коливанням настроїв і думок. З вашим природним реалізмом буде уживатися віра в диво.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам важко «навести різкість» на будь-яку ситуацію. Аж до ночі нестабільні і власні бажання, і чужі настрої. Зміщений або розпливчастий фокус уваги. Легко піти слідом за мрією, яка ожила, давнім міражем. Не час будувати плани, робити вибір, вірити своїм симпатіям. Безпечніше відкласти покупки і платежі, вступ на посаду, рішення в сфері любові, фінансів, іміджу, естетики.

Рак

Сьогодні для Раків залишається важливим імунітет до брехні і зовнішніх впливів. Якщо ваш внутрішній компас збитий, ви можете піти на поводу у тонко нав'язаних вам бажань, злічити напівправду істиною. День підходить для творчості, духовного життя, занурення у світ кіно, комп'ютерних ігор, снів, музики. Можна вибрати його для спокійного перебування на природі, для відпочинку, безцільної прогулянки, легкої любовної інтриги.

Лев

Сьогодні Леви можуть стати іграшкою власних почуттів, відчуттів, спогадів. Для навіюваних, залежних або чимось ослаблених Левів зростає ризик потрапити під чужий вплив, втративши власну ідентичність. Варто знайти заняття, обстановку або компанію, які будуть тримати вас «на плаву» і підтримувати ваш зв'язок з реальністю, замість того, щоб втягувати вас у паралельні ілюзорні світи.

Діва

Сьогодні Діви зіткнуться з чужою загадковістю і мінливістю. За таким фасадом важко побачити істину: здогадатися про почуття партнера, розпізнати пастку, розшифрувати мотиви ворога. На щастя, в подібних ситуаціях ви не беззбройні, вам достатньо мати міцну точку опори і вірний орієнтир. Ним може стати надійний духовний компас в особі друга або вчителі, або ваш власний «моральний кодекс».

Терези

Терезів цей день позбавить чітких орієнтирів. Може підвести смак, чуття. Романтизм візьме верх над практичністю, важливі принципи можуть мінятися на догоду випадковим бажанням. У деяких ситуаціях вам доведеться підлаштовуватися або прикидатися. Імовірні помилки при виборі ліків, косметики. Є ризик ілюзій в кохані, правових, духовних і культурних питаннях. Можлива ідеалізація чужого менталітету.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам допомагає розбиратися в нюансах обстановки їх тонке чуття. День схиляє до непостійності, любовних та інших інтриг, сумнівних методів. До багатої палітри ваших особистих почуттів додадуться відтінки, спровоковані загальним фоном і часом, які не дуже підходять вам по духу (наприклад, чужа вам естетика, музика або стиль спілкування). Гнути свою лінію або підлаштовуватися — вибір за вами.

Стрілець

Щоб використовувати події цього дня з користю для себе, Стрільцям потрібно тонко відчути його атмосферу, усвідомити свої можливості і чужі потреби. Психологічно, сьогодні важливо бути на одній хвилі з оточуючими, вміти згладити конфлікт, що намічається, і закрити на щось очі. Практично, секрет успіху буде критися у вашій ресурсності, готовності бути спонсором, опорою або хранителем цінностей.

Козоріг

Козорогам цей день дозволяє перевірити ступінь своєї чутливості і рівень інтуїції. Будь-які враження будуть пропускатися крізь внутрішній емоційний фільтр, викликати певні спогади і асоціації. Складна сторона дня — сентиментальність, брак ясності, чесності, цілісності, конкретики. Замість реального співчуття, інформації чи допомоги може мати місце брехня, облуда.

Водолій

Сьогодні багатьом Водоліям буде складно втриматися від стихійного шопінгу (особливо, якщо є бажання побавити себе і близьких, коханих людей приємними дрібницями). Зірки застерігають від надмірної неуважності і довірливості на цьому шляху, інакше можливі дрібні обмани, ілюзії та збитки. Але позбавляти себе радощів теж не варто: день пробуджує потяг до солодощів, смачних напоїв та інших ласощів.

Риби

Сьогодні Риби залежні від своїх хвилинних примх і давніх слабкостей. Більш того, схильні все активніше їм потурати. У вас може з'явитися бажання реалізувати стару примху: купити одяг, парфуми, подарунок, прикрасу, красиву дрібницю для дому або салону авто. При виборі краще орієнтуватися на своє чуття або на перевірені авторитети, популярні поради і думки домочадців лише зіб'ють вас з пантелику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити