image
 |  4 17 Червня 2020 | 07:40

Гороскоп на 17 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 червня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам краще зануритися в поточні практичні справи. Темою дня можуть стати операції, платежі, заробітки, деталі сімейного бюджету. Знадобляться забуті інструменти або речі. Активніше підуть в хід приховані джерела коштів або канали отримання послуг, родинні зв'язки. Не завадить заглянути в гараж, майстерню, комору або в інше службове приміщення: під руку підвернеться щось корисне.

Телець

Сьогодні Тельці непогано почуваються в атмосфері побутової або ділової суєти, службової чи домашньої «текучки», можуть процвітати в бізнесі, у сфері послуг або комунікацій. Відповідний момент для роз'їздів. Знайдеться несподіване застосування однієї з ваших особистих або колективних оригінальних ідей. Краще діяти не наодинці, а залучаючи помічників в особі старих друзів, сусідів або родичів.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам краще поставити на перше місце інтереси справи. Клопоти цього дня не здадуться вам нудними або такими, які пригнічують вашу свободу, якщо ви знаєте, якій меті вони служать. Ви тільки виграєте, якщо на час відмовитеся від розваг і цілком підете в поточну рутину, наприклад, в турботи про «хліб насущний». Потрібна частка самозречення, так як чужі проблеми на час роботи можуть стати вашими.

Рак

Сьогодні в інтересах Раків стати більш прагматичними і попрацювати на майбутнє. Ви можете зробити це прямо, займаючись своїми особистими справами, або опосередковано — вносячи скромний внесок у загальний проєкт, від якого сподіваєтеся отримати віддачу. День допомагає вести бізнес і торгівлю, розвивати корисні зв'язки. Поле дії буде ширше, якщо ви використовуєте цілу мережу комунікацій і дієте у знайомій компанії.

Лев

Сьогодні успіхи Левів залежать від наявності корисних контактів та вміння мислити нешаблонно в практичних сферах. День допомагає спілкуватися з підлеглими, постачальниками і покупцями, підходить для нарад, підтвердження замовлень, відряджень. Підтримуючи зовнішнє спілкування, не варто забувати про родинні та давні дружні зв'язки: вони будуть хорошою підстраховкою і секретним додатковим каналом інформації.

Діва

Сьогодні Діви добре орієнтуються в дорозі і в сфері комунікацій, вправно ведуть справи. Інтуїція відіграє в цьому не менш важливу роль, ніж природна кмітливість. Але вашою головною стратегічною зброєю стануть дружні і родинні зв'язки, у тому числі, «сплячі». День підходить для відряджень, переговорів, практичного навчання, допомагає розширювати коло спілкування, розвивати бізнес і торгівлю за кордоном.

Терези

Сьогодні зірки радять Терезам не бути ідеалістами і поставити на перше місце практичну користь. Матеріальна віддача повинна стати головним критерієм ваших сьогоднішніх ініціатив, роз'їздів і комунікацій. Не варто нервувати, зіткнувшись з черговим нововведенням у фінансовій сфері: для його виконання цілком годяться забуті методи або контакти, у тому числі, сімейні, кланові і земляцькі зв'язки.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні надолужать згаяне і вирвуться вперед за рахунок старих зв'язків і колишніх досягнень. Зірки радять не зупинятися в русі обраним курсом, при будь-якій можливості розширювати сферу свого впливу або нарощувати темп. День сприятливий для переговорів і об'єднання зусиль. Буде легко знайти спільну мову з партнером, другом, помічником, попутниками, аудиторією, клієнтурою.

Стрілець

Сьогодні зірки пропонують Стрільцям повністю присвятити себе рутині. День дозволяє зануритися в офісні, родинні або виробничі турботи. Фронт повсякденних робіт може бути великим і вимагати вкладень, але і віддача буде непоганою (особливо, якщо ви почали вкладати у справу раніше, мислили непересічно і були послідовні). В якості помічників краще залучати земляків або рідню.

Козоріг

Сьогодні справи Козорогів нормалізуються. З'явиться натхнення, діловитість, працездатність. Зросте впевненість в успіху, психологічна стабільність, загальна витривалість. Не варто упускати відповідний день для ділового спілкування, обговорення сімейних і сусідських проблем, взаємодії з друзями та дітьми. Важливо не зупинятися, отримавши перший результат: подальші кроки обіцяють ще більше ефекту.

Водолій

Сьогодні Водоліям не варто гребувати рядовими повсякденними клопотами. День підходить для домашньої роботи, офісної та виробничої рутини. Саме в ній ви знайдете розраду і принесете світу користь, якщо відстрочені глобальні плани чи не можна присвятити себе улюбленій справі. Це відповідний момент для допомоги батькам, прибирання, готування, лікування, догляду за тваринами, розконсервування дачного господарства.

Риби

Рибам день дарує мобільність, кмітливість, товариськість і діловитість. Краще не витрачати подібні таланти на дрібниці і кинути сили на важливу справу. Це вдалий момент для повернення до незакінченого проєкту або не до кінця використаних резервних можливостей. Відповідна доба для роз'їздів, прогулянок, пожвавлення колишніх маршрутів і контактів, звернення до давніх друзів чи старих джерел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 16 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити