image
 |  0 20 Червня 2020 | 07:40

Гороскоп на 20 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 20 червня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам варто бути уважнішими на дорозі: можлива пригода, сварка, крадіжка, дрібна травма, витік або поломка. Зірки натякають, що неприємності невипадкові, можуть бути сигналом таємної вразливості або відгомоном минулого. Не виключена розплата за недбалість, молодецтво, обман або невдалий жарт. Недостатньо вправно ухилитися від біди — бажано зрозуміти причину, віддати борг або засвоїти урок.

Телець

В цю добу зірки радять Тельцям відмовитися від нових витрат і угод, але прийняти як належне рух коштів не за своєю ініціативою. День може принести розчарування, втрати, псування речей, витік грошей, нечесність контрагентів. Причини хаосу і збитку варто пошукати в минулому. Можливо, ви допустили безлад у своїх справах або промахнулися з вибором партнера. Дрібні втрати краще списати.

Близнюки

Напередодні затемнення Близнюкам важливо розібратися в собі. Зірки попереджають про високу вразливість, яка може виразитися у загостренні болю, душевної ранимості, нервозних відповідях на зовнішні атаки і провокації. Небезпечно бути іграшкою своїх пристрастей і поганих звичок. Є ризик травм, отруєнь. Проти вас може обернутися ваша непостійність або сумнів. Потрібна обережність у лікувальних заходах, чистках.

Рак

Ракам в цю добу складно повністю очистити свій розум від нав'язаних спогадів і асоціацій, навіяних ззовні думок. Є ризик заплутатися у своїх здогадках або зовнішньому інформаційному потоці. Не зашкодить одноденна тотальна пауза, яка дозволить вам зібратися з духом і налаштуватися на потрібну хвилю. Варто відкласти контакти, починання та необов'язкову рутинну суєту, приділити увагу здоров'ю.

Лев

В цей день зірки радять Левам не боротися з розчаруванням в ідеях і конкретних людях. Подібні почуття — найкращий мотиватор для скидання баласту, який би, інакше, пішов би з вами в майбутнє. Саме час звільнитися від таємного вантажу у вигляді помилкових ідеалів, уявних друзів, токсичних подруг і романтичних зв'язків «з душком». Рішучості і кмітливості в потрібних маневрах вам додадуть неприємні спогади.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам ні під яким виглядом не реагувати на провокації і пресинг. Найкраща тактика — недіяння. Небезпечно ставити жирну демонстративну крапку в складних відносинах або в гострій конкуренції: порочне коло буде розірване ненадовго і незабаром знову буде стомлююче для вас продовження. Також, варто виключити планування та звітність, нараду, вибір, підписання угоди.

Терези

Терезам у цю добу не слід покладатися на удачу і свою особисту чарівність. Проблеми сьогодні чекають навіть на легких шляхах. Зростає ризик ускладнень у дорозі, зіткнень з іноземцями та незнайомцями, отримання неякісних послуг в сумнівних сервісах. Нагадає про себе недбало виконана справа або запущена хвороба. З іншого боку, невдачі прискорять перебудову режиму і входження в нову роль.

Скорпіон

Скорпіонам день готує пастки, яких можна уникнути. Багато залежить від ділової та особистої тактики в минулому: чим рідше ви ходили «кривими стежками», тим нижче ризик потрапити в капкан. День торкнеться дрібних, але досить делікатних інтимних проблем. Можливі некритичні, але чутливі збитки. Буде непросто позбутися поганих звичок. Починання, контакти, поїздки краще перенести на завтра.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям не варто надто болісно реагувати на сварки, але і ставитися до них легковажно не рекомендується. Вони нагадають про старий невирішений конфлікт (наприклад, сімейний), а також вкажуть вам на слабкі місця вашого партнера або конкурента. Зірки нагадують, що в добрій половині випадків чужий випад буде провокацією, а ініціатор може незабаром змінити свою думку чи позицію

Козоріг

Сьогодні у Козорогів все валиться з рук. Суєта і зрив можливі в найпростіших речах. Високий ризик дрібних травм, інфікування ран, поломок. Можуть нервувати вихованці. Створить проблеми колишня нечесність або недбалість. У дрібних сварках виплеснеться прихована образа. Небажані відрядження, замовлення послуг, інтенсивні роботи і тренування, а також візит в аптеку або до лікаря (крім екстрених випадків).

Водолій

В цей день Водоліям краще озброїтися спокоєм і не реагувати на випадкові подразники. Однак варто проявити чуйність до потреб близьких людей: батьків, дитини або пасії. Їх капризи сьогодні мають під собою ґрунт, можуть бути продиктовані внутрішньою напругою, таємною образою або нездужанням, що накопичилися. Краще не укладати угоди, не вручати подарунки і не грати в небезпечні ігри.

Риби

Сьогодні Рибам не варто реагувати на маніпуляції близьких, дітей, партнерів або клієнтів. Все, що у вас «накипіло», краще висловити завтра — і пам'ятати, що ваша і чужа думка ще зміниться. Причиною загальної напруженості може залишатися домашня обстановка, але коріння вашої особистої нервозності буде в чомусь іншому, можливо, в почутті провини або образи. Небезпечна залежність від поганих сімейних звичок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити