image
 |  2 21 Грудня 2021 | 07:40

Гороскоп на 21 грудня 2021 року — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку — від Ukr.Media.

Овен

День обіцяє Овнам непередбачені оригінальні покупки або грошові надходження, нові канали заробітку. Можливо, раптово спрацює стара нестандартна ідея. Сьогоднішні починання теж можуть принести віддачу не відразу, головне — не лінуватися, з самого початку проявити допитливість і працьовитість, нарощувати майстерність. Може стати прибутковим хобі, бізнес у сфері послуг, медицини або утримання тварин.

Телець

Тельцям, які бажають досягти успіху, потрібно включитися в пропонований зірками швидкий ритм життя. Повільність, пасивність, вузькість кругозору істотно знизять ваші можливості. Інформацію готуйтеся хапати на "льоту", ділові рішення приймайте оперативно. Для прискорення переміщень непогано мати особистий транспорт або скористатися послугами персонального водія. Якщо у вас напружений графік, деякі звичні дії доведеться здійснювати на ходу (перекушувати, робити покупки, говорити по телефону).

Близнюки

Сьогодні Близнюкам не варто робити ставку на свою товариськість і дотепність. Більш затребувані в цей день терпимість, здатність до співчуття, вміння зберігати таємниці і готовність допомогти. Проявивши ці якості, ви швидше знайдете спільну мову з оточуючими, включаючи ділових партнерів і суворе начальство. Найбільший успіх очікується в сферах, пов'язаних з наданням офіційних і приватних послуг, а також в професіях, що допомагають, наприклад, медицині. Гру уяви в цю добу рекомендується "фільтрувати".

Рак

Раки можуть розраховувати на спокійний день. Очікується стабільний настрій, непогане самопочуття. Сюрпризи і аврали малоймовірні, можна нікуди не поспішати. Можна взяти відгул, щоб відпочити, приділити час особистому життю, зайнятися творчим хобі, потребами дітей, дрібними передсвятковими клопотами. Незважаючи на сприятливу психологічну атмосферу і рівний подієвий фон, сьогодні не рекомендуються починання, особливо ділові: ваші благі наміри перекреслить лінь або відсутність очікуваного відгуку.

Лев

Левам цей день дарує гармонію і позитив. Сильніше будь-яких практичних доводів буде тяга до задоволень, комфорту, краси. Для багатьох Левів буде важлива і доречна турбота про особисту привабливість. Непоганий момент для позування, фотографування. Увечері зросте практицизм, посилиться чисто матеріальна мотивація, може намітитися значний фронт робіт, прибуткова справа. Якщо ви по натурі «жайворонок» і не виносите напружену нічну роботу, можна сміливо відкладати трудовий старт на завтрашній ранок.

Діва

Дівам варто контролювати свої запити, порівнювати бажання з реальністю. Залежно від ситуації, ваші претензії можуть виглядати смішно або підозріло. Не варто претендувати на виняткову правоту, загальну любов і розташування, особливі привілеї. Сліпа доброта може зробити вас жертвою обману. Для вашого здоров'я сьогодні шкідливі будь-які надмірності, від фізичних і емоційних перевантажень до переїдання і зловживання ліками. Краще утриматися від підписів, заяв, обіцянок.

Терези

Сьогодні велика потреба Терезів в красі, комфорті, любові, компліментах. Темою дня можуть стати косметичні процедури, покупки, поліпшення іміджу. Пошук гармонії краще почати з себе. Зірки закликають до об'єктивності, радять відсортувати запити і поглянути на себе з боку. Корисно критичніше підійти до своїх зовнішніх даних і гардеробу, стати реалістичнішими в очікуваннях і вимогах до інших людей, зрозуміти свої права і межі в побуті, справах, відносинах. Не варто нехтувати розкладом, дієтою.

Скорпіон

Не загадуйте нічого заздалегідь. Як би ви не старалися, ефект від ваших дій може бути непередбачуваним. Любовні почуття привнесуть у ваше життя драйв, але також стануть джерелом дискомфорту. Багато Скорпіонів зіткнуться з несподіваним результатом, від щирого серця бажаючи догодити своїй пасії. Будьте обережнішими у поводженні з технікою та електрикою. Постарайтеся не перевищувати межі власних можливостей, сьогодні небажане тривале перенапруження сил будь-якого роду і хірургічне втручання.

Стрілець

Стрільцям день обіцяє позитивні емоції і забезпечує хороший стимул. Однак успіхи будуть даватися вам з великими труднощами, ніж бувало в інші періоди життя. За перемогу, якої ви сьогодні досягнете, доведеться заплатити відчутну ціну. При цьому мало хто буде бачити «підводну частину айсберга», наприклад, ваші таємні сумніви і переживання. Зірки підказують, що труднощі необхідні для вашого зростання. Успіх на творчому, політичному, духовному, любовному терені імовірніший, ніж на професійному.

Козоріг

Підвищені життєві сили і гарний настрій принесуть нові ідеї для творчого самовираження в домашньому колі. Сприятливий час для спілкування з романтично налаштованими партнерами або з протилежною статтю. У професійній діяльності та фінансових справах необхідно проявити тактовність і чесність.

Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям продемонструвати побільше такту і емпатії, причому зробити це корисно, незалежно від обстановки, цілей і характеру спілкування. Ваші шанси значно зростуть, якщо ви вмієте викликати довіру, проявляти співчуття і надавати послуги. Якщо напередодні ви перестаралися, в цей день вам краще визнати свою провину, а не намагатися за всяку ціну довести свою правоту. Від цих якостей може залежати взаєморозуміння з тими, хто вам допомагає, або з тими, кому намагаєтеся допомогти ви.

Риби

Для Риб події цього дня можуть стати природним продовженням вчорашнього, проте на багато речей належить поглянути під іншим кутом. Це не найкращий момент для індивідуальної ініціативи. Корисно бути в компанії, вивчати особливості середовища, що цікавить. Можна почерпнути натхнення в колективних тенденціях, знайти інтригуючу інформацію в мережі. Водночас, не варто поспішати чим-небудь спокушатися: не виключено, що загальні зразки і алгоритми вам не підходять, потребують адаптації під ваші смаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проросійський активіст, який виграв конкурс на посаду керівника департаменту Волинської ОДА, виявився мільйонером

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити