image
 |  22 20 Грудня 2021 | 14:12

Проросійський активіст, який виграв конкурс на посаду керівника департаменту Волинської ОДА, виявився мільйонером

Активіст Назар Романюк, який пропагував на Волині русскій мір та приєднання до Митного Союзу, а зараз виграв конкурс на заняття вакантної посади керівника Департаменту інфраструктури Волинської ОДА виявився мільйонером з чималими статками.

Про це йде мова у декларації, яку Назар Романюк подав як кандидат на державну посаду.

Так, у минулому році Назар Романюк від заняття підприємницькою діяльністю заробив 1 млн 816 тис гривень. Доходи його дружини Катерини Романюк були значно вищими і перевищили 6 млн гривень. Також Катерина Романюк отримала майже 80 тисяч гривень зарплати та 37 тис гривень від відчуження рухомого майна. У чому суть підприємницької діяльності кандидата на посаду - невідомо.

Назар Романюк отримав від відчуження рухомого майна 470 тис гривень.

Крім того, подружжя має значні суми депозитів на банківських рахунках у доларах та гривнях. Загальна сума депозитів у доларах складає 32 тисячі. Депозити у гривнях наближаються до суми 2,2 млн.

У власності Назара Романюка є наручний годинник вартістю 120 тисяч гривень. А Катерина Романюк має два рекламні щити.

Цікаво, що при цьому Назар Романюк отримав соціальну виплату від Департаменту соцполітики Луцької міськради у сумі 10 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Департамент Волинської ОДА може очолити проросійський активіст

Також пан Назар задекларував 7 автівок, 3 з них - у власності чоловіка, а 4 - у власності дружини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити