image
 |  0 21 Листопада 2020 | 07:40

Гороскоп на 21 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 21 листопада 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам протипоказана ізоляція. Їм варто користуватися можливістю поспілкуватися з різними людьми і почути нові думки, у тому числі, критичні. При цьому форма спілкування повинна залишатися вільною. Навіть якщо ви заздалегідь домовилися про зустріч з друзями, зірки не радять планувати конкретні заходи: в цей день краще довіритися ходу подій і колективному настрою моменту.

Телець

Сьогодні зірки не радять Тельцям проявляти впертість у спілкуванні — наприклад, "з принципу" продовжувати непродуктивні переговори. Також, в цей день не рекомендуються починання: вони заведуть в глухий кут або підуть не так, як хотілося. Передчасні і детальні плани: замість цього, корисно придивлятися до обстановки, прислухатися до новин і намагатися вловити в ході подій важливі закономірності.

Близнюки

Близнюки можуть присвятити цей день загальному розширенню кругозору. Це заняття особливо актуальне, якщо планується переїзд в іншу країну, отримання вищої освіти, фундаментальне дослідження, довга подорож. Не варто уникати неприємних для себе тем і читання критичних відгуків: чим більше ви дізнаєтеся про «підводні камені» на самому початку, тим легшим і вдалішим буде ваш наступний шлях.

Рак

Цей день навряд чи пройде для Раків за стандартним планом. Нетипові обставини змусять імпровізувати по дрібницях. Можливий хаос в почуттях і думках. Якщо ви в хорошій психологічній і фізичній формі, це відповідна доба для безцільних прогулянок і випадкових контактів. Можна змінити звичний маршрут, побути невидимкою у великому натовпі, послухати суперечливі думки і «глас народний

Лев

Сьогодні Леви позбавлені звичних для них орієнтирів в спілкуванні з людьми і в типових ситуаціях соціального характеру. Зовнішній хаос в цю добу може супроводжуватися проблемами приватної властивості. Можливий тимчасовий дискомфорт через зміни в будинку, сім'ї, побуті, фінансових і майнових справах, в професії або в близьких відносинах. Не варто поспішно примикати до нової групи. Краще утриматися від переговорів.

Діва

Цей день Дівам краще витратити на додаткову адаптацію до нових умов. Не варто покладатися на стандартні інструкції: в обставинах, що настали вони можуть виявитися марними і навіть шкідливими. Те, що ви звикли вважати свідомо позитивним фактором, тепер може створювати вам проблеми, і навпаки. Можливі дрібні сюрпризи в дорозі і в роботі зв'язку, в побуті, під час догляду за вихованцями.

Терези

Терезам день не дасть звичного комфорту, але це хороший знак: пора міняти життя на краще. Застарів сценарій побачень, дружніх вечірок, відпусток. Очікують уваги нові потреби дітей. Нововведення вимагають корекції матеріальної бази. Не завадить контроль за фінансово-майновою та романтично-інтимною сферою: не варто допускати занадто швидкого злиттяу коханні і поспішного об'єднання ресурсів.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони відчувають психологічний, побутовий чи інший дискомфорт. Варто поставитися до нього серйозніше: ситуацію не вдасться зам'яти або перечекати, вам доведеться до неї адаптуватися. У нових домашніх умовах можуть виявитися недоречні ваші старі звички, естетичні смаки, гастрономічні пристрасті. У новому сценарії відносин може не працювати ваше "магічне слово" і особиста чарівність.

Стрілець

Стрільцям в цю добу належить пережити невелику перебудову особистої енергії. Зірки обіцяють приплив сил, зростання самосвідомості і підйом настрою — але також повідомляють вам, що навряд чи ви зможете скористатися цими змінами прямо сьогодні. Поїздки, спроби контакту або пошуку заведуть вас в глухий кут, або ви з тієї чи іншої причини їх відкладіть. Можливі невеликі осічки у коханні і в фінансових справах.

Козоріг

Козорогам сьогодні рекомендується відпочинок або вільне проведення часу. Краще забути про планування, контроль, необов'язкові покупки. Можна дозволити собі безцільну прогулянку по вулицях або серфінг в Мережі без чіткої програми. Водночас, потрібна чуйність до загальної атмосфери подій, вона досить інформативна. Особливий інтерес представлять звістки про старих друзів і новини про фінансову ситуацію.

Водолій

Сьогодні Водоліям краще орієнтуватися на особисті емоції і звички. Має сенс поставитися до себе серйозніше і відстежувати всі зміни в своїх відчуттях. Вам можливо буде потрібен час для плавного переходу від аскези до повноцінного життя, або від нав'язаного режиму до свого власного. Варто відкласти покупки, фінансові операції і розвиток особистих відносин, або стати в цих сферах обачнішими.

Риби

Сьогодні зірки рекомендують Рибам вибирати усамітнення, "самотність в натовпі" або перебування в групі на правах рядового учасника. Спроби виділитися яскравою плямою на тлі загального пейзажу в цю добу непродуктивні: вас не помітять, не оцінять або не зрозуміють. День підходить для спостереження за подіями, що відбуваються навколо, допомагає корекції колишніх понять про дружбу, прогресу, гуманності, солідарності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 20 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити