image
 |  2 21 Травня 2020 | 07:40

Гороскоп на 21 травня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 21 травня 2020 року – від Ukr.Media.

Овен

Сьогодні Овнам не варто економити на їжі і на «вічних» цінностях. День підходить для шопінгу і поповнення запасів, допомагає стабілізувати бюджет. Якщо експериментальний план отримання доходу в доопрацюванні, виручить колишній невичерпаний ресурс, так як ґрунт для грошових надходжень та матеріальних удач цього дня створено в минулому. Можна отримати премію або затриману виплату, вдало збити надлишки.

Телець

Тельців аж до ночі супроводжує удача. За вас можуть заступитися потужні сили (можливо, без вашого відома, прохання чи прямої участі). Зростає ймовірність отримати підтримку з-за кордону, від ідейних однодумців, від впливового друга або наставника. Не варто ставити межу своїй вірі і межі свого ентузіазму. Навпаки, постарайтеся встигнути зробити протягом доби як можна більше.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам краще звести до мінімуму своє активне зовнішнє самовираження, що зовсім не означає відмови від цієї ідеї. Зірки радять лише змістити акценти і зайнятися зміцненням матеріальної бази для неї. День підходить для звернення до раніше створених резервів і цінностей у твердій валюті. Не варто витрачати накопичене, скасовувати старі податкові та платіжні схеми, закривати старі рахунки.

Рак

Сьогодні Раки процвітають за рахунок колективних ресурсів, матеріальної або ідейної підтримки друзів. Позитивну роль відіграє ваша причетність до того чи іншого руху, проекту, спільноті. Вона буде хвилею, яка несе вас до успіху або стіною, яка захищає вас від проблем. Можлива віддача від перевірених часом відносин, речей і активів. Інвестувати в нові проекти не рекомендується.

Лев

В цей день зірки радять Левам спиратися на перевірені часом плани і програми, на вірних помічників. Ситуація вимагає ґрунтовності і прагматизму, націлює на конкретний наочний результат. Успіх імовірніший на колишній посаді, у звичному статусі. У знайомих справах буде частіше допомагати чуття. Розвивати нові напрямки варто лише в тому разі, якщо для них готова матеріальна база.

Діва

Сьогодні Діви на гребені успіху, можуть діяти відповідно до своїх переконань і морального компаса. Переконаність у своїй правоті і віра у свої ідеали допоможуть вам у найбільш сумнівній та «слизькій» ситуації. Реалізм і прагматизм у цю добу вживаються з інтересом до нематеріальних цінностей. Поряд з економічними питаннями, вас можуть притягнути ідеологічні та наукові теми, аспекти духовного розвитку.

Терези

Сьогодні багато чого заважає Терезам жити у світі своїх ідеалів. Обстановка зробить на вас «заземлювальний» вплив і зробить вас прагматиком. Але увага до прози життя окупиться. Зростає ймовірність отримати компенсацію, додатковий відсоток від вкладу, продажу або угоди. Це відповідний момент для операцій з нерухомістю, спадщиною, сімейним активом (якщо ви за кордоном, то з володіннями на батьківщині).

Скорпіон

В цей день зірки радять Скорпіонам використовувати чужу увагу до себе. Люди, в яких ви зацікавлені, теж потребуватимуть вас. Це хороший момент для відновлення взаємовигідних відносин. Ваші позиції будуть досить сильні в переговорах. Не варто соромитися нагадати про себе і тим, хто забув про ваші минулі заслуги, намагається знецінити ваш внесок у події і списати вас з рахунків.

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям заглибитися у справи практичні і не шкодувати на них грошей. Темою дня може стати модернізація бізнесу, господарства, робочого місця, піклування про здоров'я, будинок, їжу, матеріальну базу планів. Не варто боятися, що у вас не вистачить коштів на необхідні оновлення: все, що потрібно, вже є у вашому розпорядженні, важливо лише правильно розпорядитися цим капіталом.

Козоріг

Події дня підтримують в Козорогах впевненість, оптимізм і творчий дух. Але зірки не радять братися на цій хвилі до нових починань. Хороші почуття будуть приправлені часткою негативу (втоми, скепсису, розчарування). Ви ризикуєте перенести їх в майбутнє і знову повторити свої помилки. Краще насолоджуватися досягнутим успіхом: це ваш відсоток з колишніх вкладів і компенсація за шкідливість.

Водолій

Сьогодні Водоліям зірки радять поставити на перше місце основи свого буття: дім, сім'ю, особисті чи спільні володіння. По можливості, краще побути в спокійній обстановці. День змушує прагнути до стабільності і захищеності, розташовує до ліні, інертності, гостинності, обжерливості, може посилити ваш таємний інстинкт власника, підвищити увагу до побуту, минулого, традицій, предків.

Риби

Риби можуть сподіватися на щасливий поворот подій і успішне завершення своєї ініціативи. Варто врахувати, що заходи сьогодні легко набувають незапланований масштаб. У вас несподівано може прокинутися авантюрист, колективіст, впертий експериментатор. Не виключено, що до ваших пригод приєднаються друзі, сусіди чи родичі — чи, навпаки, ви вирішите підключитися до їх дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодий місяць: як привернути гроші?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити