image
 |  0 24 Січня 2020 | 07:40

Гороскоп на 24 січня 2020 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 24 січня 2020 року.

Про це повідомляє «UkrMedia».

Овен

Вдень Овнам доведеться поставити на перше місце робочий план, борг або якийсь неприємний обов'язок. Зірки радять цілком зосередитися на подібній роботі: чим раніше ви з нею впораєтеся і підведете під нею риску, тим швидше будете вільні. Вечір принесе шокуючу новину, сенсаційна подія в групі однодумців або в компанії друзів, дасть гарячу тему для колективного обговорення, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям, особливо квітневим, день несе нововведення і хвилювання. Можливий критичний момент у кар'єрі, у спілкуванні з начальством або колективом. Ви будете схильні прийняти близько до серця соціальні події, професійні новини. Якщо у ваші плани не входить бути аутсайдером і ви хочете крокувати в ногу з прогресом, вам необхідно вчасно вписатися в новий поворот подій і знайти в ньому свою нішу.

Близнюки

Вдень Близнюкам не завадить обережність, так як залишкова хвиля нещодавніх негативних подій буде ще сильна. Увечері до вас дійдуть несподівані новини з-за кордону або від знайомих-іноземців, не виключені сенсації і в найближчому колі. Очікуються сюрпризи і пригоди в дорозі, може перериватися зв'язок і барахлити електроніка. У вас з'явиться новий компаньйон, об'єкт інтересу або дослідження.

Рак

Вранці Ракам краще не форсувати переговори, відкласти зустрічі, виступи, консультації, важливі рішення, візити до установ, надсилання офіційних запитів. Вечір принесе нові відомості, дасть несподіваний привід для розмови з другом або їжу для роздумів. Можливі заворушення в зв'язку з майбутнім, в тому числі, з його ймовірною фінансовою нестабільністю. Менш формальним і церемонним стане спілкування.

Лев

Першу половину дня Левам краще присвятити рутинній роботі, і чим вона складніша, тим раніше слід за неї взятися. Ключові події відбудуться ближче до вечора. Хтось виступить з несподіваною заявою, що впливає на ваші плани. З'явиться привід для обміну інформацією або перегляду договору. В ході спілкування стане важливим не тільки «голос народний» в цілому, але і чиясь персональна думка — можливо, ваша.

Діва

В кінці дня увагу Дів приверне неординарна подія. Тимчасово зміниться розклад, можлива позапланова поїздка. Доведеться вникати в нові завдання або спілкуватися з колегами-новачками. Можливі збої в роботі систем і програм. Може викликати ажіотаж світова сенсація, новина у зв'язку з роботою, здоров'ям, утриманням тварин, з навчанням або підвищенням кваліфікації, обслуговуванням та технічною підтримкою.

Терези

У першій половині дня Терези можуть опинитися в глухому куті. Це не найкращий час для ініціативи і бурхливої активності. Зміни та гарні сюрпризи очікуються ближче до вечора. Це час новин, хвилювань, свіжих ідей, цікавих альтернатив. У вас може з'явитися оригінальне хобі чи інший підхід до справи, яка вас цікавить. Буде важлива думка друга, дитини. Неочікуваний поворот подій можливий в особистому житті.

Скорпіон

Перша половина дня для більшості Скорпіонів буде рівною і передбачуваною. В цей час бажано встигнути закінчити необхідні планові заходи і впоратися з рутинними поточними справами. З наближенням вечора в повітрі запахне сенсацією або скандалом, хід подій стане мало керованим. Вас може здивувати своєю промовою член сім'ї, партнер або близький друг. Будуть забуті чи змінені домовленості.

Стрілець

У першій половині дня Стрільцям краще займатися поточними проблемами, в першу чергу, їх критичною частиною. Не варто кидати такі справи на півдорозі: недбалість «відгукнеться» вам в майбутньому. Вечір налаштує на інтенсивне спілкування — і заодно дасть простір вашій енергії, так як дозволить відразу перейти від слів до справи. Це вдалий час для поїздок, пошуків, вербування, співпраці, обміну новинами.

Козоріг

Першу половину дня Козороги можуть присвятити своїм особистим потребам. Важливо не піддаватися поганому настрою, поганим звичкам і шкідливим впливам. Увечері увагу привернуть нові віяння. Можливі звістки від друзів, несподівані фінансові пропозиції, думки про нові витрати, про монетизацію талантів і творчості. Не варто брати оригінальні ідеї на озброєння, поки ви не ознайомилися з ними докладніше.

Водолій

Для Водоліїв важливий вечір. Вдень краще берегти енергію, не варто озвучувати завчасно свою думку і поспішати з задуманою акцією. До кінця дня і чужі пріоритети раптово зміняться, з'являться варіанти, плани доведеться коригувати на ходу. Не виключена різка зміна в побуті або самопочутті. Посилиться хвилювання. Можлива нервозність, ексцентричність. Варто стежити за своєю мовою і реакціями.

Риби

На початку дня перспектива здасться багатьом Рибам гранично ясною, але ввечері життя розвіє ілюзію повної стабільності. Чергова сенсація, зміна або оновлення здатні знову позбавити вас точки опори. Якщо вас щось стривожило, зірки радять не впадати в паніку і не копіювати терміново маневри оточуючих. Спочатку варто розібратися в суті що відбувається: можливо, вас «революція» не стосується.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити