image
 |  4 24 Вересня 2021 | 07:40

Гороскоп на 24 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Одна з умов особистої свободи Овнів — матеріальна самостійність. Зведіть до мінімуму всі проблеми, які ставлять вас в залежність від інших людей. Якщо доводиться виплачувати кредит, продумайте, на чому ви можете зараз заощадити, як і де заробити. Зробіть акцент на постійному заробітку, не розраховуйте на разові доходи і міфічний щасливий випадок. Не забувайте про ймовірні додаткові джерела грошових надходжень (допомога сім'ї, оренда нерухомості, спадок, резервний капітал).

Телець

Цей день для Тельців — перехідний, тому не найкомфортніший. Зірки підказують, що назріла зміна на краще, навіть якщо зараз ви боїтеся, що справа йде навпаки. Можливо, намітиться довгоочікувана фінальна стадія в відносинах, які вас цікавлять. Що б не чекало вас попереду, не завадить знайти час для здоров'я і зовнішності. Пора відмовитися в цій сфері від непотрібних і шкідливих експериментів.

Близнюки

Сьогодні характерна велика свобода оригінального самовираження в дружбі. У сімейних відносинах і любові стримайте свої негативні емоції, щоб уникнути труднощів у відносинах. У грошових справах проявляйте обачність і уважність.

Рак

Ракам зірки радять не пропускати вдалий момент для спілкування, а також для розвитку і застосування свого літературного і психологічного талантів. Сьогодні ви легко вибираєте потрібні слова для вираження власних почуттів і думок, інтуїтивно вловлюєте настрій співрозмовника і знаходите точки перетину інтересів з ним. День підходить для тісного довірчого спілкування з дітьми, членами родини і коханою людиною, створює потрібний умонастрій для ведення особистого блогу або для приватної консультації.

Лев

Левам необхідно підтримувати баланс між логікою і емоціями, акуратніше підбирати слова для озвучування своїх бажань і прохань. Надмірні і глибоко заховані переживання можуть збивати вас з пантелику, підказувати невірні рішення, вселяти помилкові надії. Це не найкращий момент для романтичного спілкування. Домашні проблеми, фінансові та організаційні моменти краще обговорювати з ранку. Не варто нервувати при цьому через можливе непорозуміння, інакше на весь день залишиться неприємний осад в душі.

Діва

Цей день може пробудити в Дівах одночасно дружні почуття і інстинкт служіння. Якщо до того ж вам подобається те, чим ви займаєтеся, у другій половині дня вас можна буде застати повністю зануреними в улюблену справу, а також в попутний процес спілкування або навчання новому. Можливо, ви вирішите допомогти своїм друзям. Те, що сьогодні ви зробите безкорисливо, завтра може почати приносити вам дохід.

Терези

Терезам сьогодні буде властива цілеспрямованість, яку вони не стануть демонструвати без приводу. Контрольним моментом стане загроза життєво важливої мети. Навіть боязкі, слабкі і дуже дипломатичні Терези в цю добу здатні відчайдушно захищати те, що їм дороге: свою сім'ю, будинок, національні цінності, улюблений професійний проєкт, законну частину володінь або спадщини, кар'єрні досягнення.

Скорпіон

Протягом дня Скорпіонів можуть переслідувати нетипові бажання, нав'язливі думки. Може виявитися вельми суб'єктивним ваш погляд на деякі події, або на певних людей. Гострі переживання здатні викликати поведінку друга, партнера. Не варто вибирати цей день для ініціатив, договорів, вибору, судових засідань, оформлення паперів, полеміки на важливі теми. Надаючи кому-небудь послуги або знаки уваги, варто внутрішньо приготуватися до нетривіальної реакції, що розходиться з вашими очікуваннями.

Стрілець

Стрільцям обставини цього дня підкажуть вдалий спосіб усунення проблеми або відповідний шлях до мети, допоможуть вибрати вірний тон в спілкуванні з потрібними людьми. Взаєморозуміння з оточенням, включаючи рідню і начальство, вдасться домогтися швидше, якщо спілкування буде гранично предметним, спрямованим на усунення будь-яких критичних похибок або проведення складного експерименту. Перш ніж за щось братися, варто ясно зрозуміти завдання, конкретизувати технічне завдання або інші умови.

Козоріг

Більшість Козорогів сьогодні відрізняється передбачливістю і практицизмом, але день не дозволить передбачити все в деталях. Ви можете не врахувати важливий момент, особливо, якщо мислите шаблонно, не знайомі із завданням або нюансами обстановки. Сьогодні є ділові і любовні ризики, може бути зіпсований відпочинок. Помилка здатна спричинити за собою витрати. На щастя, загальний фон дня для вас сприятливий, з будь-якої кризи швидко знайдеться вихід. Цільові візити, поїздки, платежі, покупки краще здійснювати вранці.

Водолій

Водолії сьогодні конкурентоспроможні і готові битися з будь-яким противником. Переможе, швидше за все, дружба, але вам не варто спокушатися зовнішньою легкістю подій. Зірки підкреслюють, що у формі гри для вас зараз відбуваються важливі процеси. Ви отримуєте можливість уточнити свої плани і цілі, утвердитися в ідеалах, відточити майстерність, відрізнити справжніх друзів від випадкових попутників і потенційних зрадників. Успіхи в особистому житті будуть вищими, якщо вас і пасію об'єднає спільна духовна платформа.

Риби

На початку дня можна довше поспати, не варто нікуди поспішати. Увечері не втрачайте часу даремно, всі карти будуть у ваших руках. Очікується успіх в будь-яких активних діях, в тому числі паралельних, багатьом Рибам буде нескладно займатися декількома завданнями відразу. В результаті ви зможете повернути в свою сторону хід подій або майстерно підлаштуватися до ситуації і скористатися нею в своїх цілях. Не виключений підвищений інтерес до інтриг, таємних починань, надання або отримання приватних послуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 23 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити