image
 |  0 26 Травня 2021 | 07:40

Гороскоп на 26 травня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні у Овнів викличуть інтерес світові новини, контакти із зарубіжними друзями і далекою ріднею, передбачувані маршрути поїздок і можливі зупинки в них. Варто стежити за подіями, якщо планується еміграція, подорож, заочне отримання освіти. Не заплутатися у фактах вам допоможе генеральний план на майбутнє: він підкаже, які варіанти слід залишити із запасом, а які відсіяти.

Телець

Цей день норовить позбавити Тельців всіх тих якостей, що "покладені" на них за класичним визначенням підручника астрології: повільності, практичності, приземленості, сталості. Багатьом Тельцям запаморочить голову думка про легкі пригоди, подорожі, припаде до душі різноманітність культур, вражень, відчуттів і доступних варіантів. Не збитися зі шляху остаточно допоможе план або почуття обов'язку.

Близнюки

День важливий для партнерів Близнюків, їхніх близьких, роботодавців, кола учнів і клієнтів, а також для всіх людей, з якими вони постійно мають справу і разом реалізують плани. Не дивно, що рикошетом сьогоднішні події зачеплять і самих Близнюків. Збіг обставин підкреслить їх персональну значущість і підвищить помітність. Їм залишиться вірно розпорядитися своєю яскравістю і популярністю.

Рак

Сьогодні Раки — заручники фатальних, але цікавих подій. Повсякденна суєта не буде для них нудною. Порядок денний отримає пізнавальний, романтичний або інший хвилюючий наліт. Надихати може близькість змін, шанс зробити добру справу, підготовка до подорожі або до зміни роботи, екзотичне середовище, контакт з чужою культурою. Можливий інтерес до цілительства, волонтерства, живої природи.

Лев

Сьогодні зірки пропонують Левам готові сценарії, а щоб їм не було нудно, пропонують імпровізувати в заданих рамках. Такий розклад буде благом: ви зможете спертися на договір або на плече друга, отримаєте критерій істини в разі небезпечної спокуси, зумієте уникнути любовних, батьківських, духовних і творчих спокус. Вам буде не страшна хвиля помилкових чуток і токсичних переживань.

Діва

Сьогодні Діви марно намагаються контролювати всі сфери свого життя: частина його сюжетів має незалежну логіку. Поряд з плановими подіями, можливі фатальні містичні моменти. Сюжетні лінії охоплюють будинок і життєвий уклад, кар'єру, здоров'я, відносини і світогляд. Доленосні впливи можуть бути пов'язані з чужою ідеологією і культурою. Плани не остаточні, вимагають обговорень і поправок.

Терези

Сьогодні Терези потребують різноманітності вражень, цікавого спілкування і пізнавального оточення — і все це отримують. День підходить для екскурсій, прогулянок, досліджень, обіцяє доленосні хвилюючі зустрічі, загадкові моменти, забавні збіги. Ніщо не випадкове. Варто прислухатися до новин. Важливі контакти з іноземцями та представниками міжнародних організацій, лікарями, вчителями.

Скорпіон

Скорпіонам важливо знайти безпечний вихід своєму ідеалізму або авантюризму (сьогодні це одне і те ж). Романтика мандрів, віра в диво і дух пригод гарні у вільному спілкуванні, любові, творчості та наукових дослідженнях — але збиткові в бізнесі і там, де призом є матеріальні цінності. Бажано дотримуватися правил при перевезеннях і платежах за кордон, в біржових іграх і валютних операціях.

Стрілець

У Стрільців важливий і частково фатальний день. Багато Стрільців відчують себе трісками на бурхливих хвилях. Варто прислухатися до своїх настроїв і тілесних відчуттів, вони можуть бути знаком. Також, має сенс підтримувати порядок в раніше розпочатих проєктах, цінувати надійні зв'язки і офіційний договір: все це буде відмінною противагою тимчасовому хаосу, який запанував в будинку або внутрішньому житті.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам відкласти важливі починання: незважаючи на наявність плану і можливість контролю, в них легко стати іграшкою долі або заручником випадкових обставин. Особливо важливо почекати з проектами, що вимагають подорожей або тісного контакту з іноземцями. У рутинних справах в цю добу необхідно дотримуватися заданої програми, щоб уникнути хаосу і зайвих спокус.

Водолій

Сьогодні Водоліїв накриває хвилею колишніх планів і надій, чому в чималій ступені сприяє збіг обставин. Можливі доленосні зустрічі з колишніми однодумцями, звістки від зниклих з поля зору старих друзів. Не найгіршою ідеєю буде тимчасово "відкотити систему назад", з метою оптимізувати професійну програму, підправити стратегію гри або перерозподілити ролі в команді.

Риби

Сьогодні Риби, натхнені мрією, ризикують помилитися з попутним вітром і на всіх вітрилах влетіти в чужі небезпечні води. Виною тому можуть бути їх амбіції та ідеали, жарти недоброзичливців, ненадійність сім'ї, написаний не на їх користь закон. Може поманити привид минулого. Не варто влаштовуватися на роботу, вступати в альянс (особливо, з іноземцями), висувати пропозиції і вести переговори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 25 травня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити