image
 |  4 27 Липня 2020 | 07:40

Гороскоп на 27 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 27 липня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні зірки пропонують Овнам не метушитися, не поспішати і не діяти «в лоб», а застосовувати потайливу і продуману тактику. Важливо керувати своїми емоціями і інстинктами, контролювати гнів, азарт. Знадобляться такі якості, як терпіння, самовладання і далекоглядність. У спілкуванні переважно контакти з близькими людьми в закритому форматі. Можливий фінансовий сюрприз.

Телець

Сьогодні Тельці непередбачувано ведуть себе в діалогах. Ваша реакція може стати несподіваною і для співрозмовника, і для вас, що цілком зрозуміло. Вам буде нелегко прийняти свої і чужі примхи і оновлені потреби. На ваше щастя, ситуація в цілому піддається контролю. Це відповідний день для бесіди з партнером, клієнтом, мешканцем або з близькою вам людиною (дитиною, батьком, старим другом).

Близнюки

Близнюкам сьогодні краще спиратися на стандартний порядок: він дасть впевненість, поки все гладко, і опору, якщо раптом трапиться сюрприз. При раптовому нездужанні, несправності або іншому ускладненні можна діяти за перевіреною схемою. Не завадить перестраховка, з урахуванням колишнього сумного досвіду, інакше ситуація почне розвиватися за найгіршим сценарієм і вимагатиме більше часу для вирішення.

Рак

Ракам день поверне точку опори — а вона, у свою чергу, подарує їм філософський спокій перед лицем перешкод. Можлива новина, несподівана підказка. Не біда, якщо допомога виявиться внутрішньою (інформативний сон, перевірена прикмета, тонке передчуття): вирівнявши свій емоційний настрій, ви знову знайдете душевну рівновагу і з завидною холоднокровністю відреагуєте на черговий сюрприз.

Лев

Сьогодні Леви стануть чутливіші до домашніх справ, сімейної психологічної атмосфери або житлових умов. Можлива особиста криза або непередбачений поворот подій: зміна планів, ваша чи чужа нова незвичайна потреба. Новини цього дня можуть торкнутися доходу, спадщини, оренди, податків, будинку, авто, господарських витрат. Всі персональні рішення необхідно обговорювати з близьким оточенням.

Діва

Дівам цей день дозволяє налаштуватися на поглиблені дослідження, а також на обговорення складних і небезпечних тем. Він підвищує проникливість і допомагає мислити системно. Можна спокійно проаналізувати новини, чужі примхи або «хворе» питання, яке в інший час викликало би гостру суєту і бурю емоцій. Вдалий момент для особистих і дистанційних контактів з друзями, близькою і далекою ріднею.

Терези

Сьогодні Терезам варто готуватися до матеріальних або господарських сюрпризів, але не слід заздалегідь їх боятися. Всі зміни відбудуться в рамках знайомої системи, яка і забезпечує безпеку. Можливо, ви купите не те, що планували, придбаєте потрібний товар з рук і зі знижкою, або раптом знайдете вдома те, за чим хотіли бігти в магазин. Оновиться погляд на спадщину, на фінансування планів.

Скорпіон

Сьогодні загострюється чуття Скорпіонів, набуває сили їх літературний, психологічний, артистичний, дослідний дар. Бажано з толком використовувати свій талант, направивши його на вирішення серйозних завдань, а не на дешеве задоволення самолюбства, наслідування чужого способу або потурання випадковим примхам. Не варто діяти за зовнішнім шаблоном, але важливо зберігати вірність своїм принципам.

Стрілець

Стрільцям варто на деякий час відступити в тінь. Це невдалий момент для публічної самопрезентації і починань. Якщо вас охоплює заздрість при вигляді чужих перемог, краще перенаправляти увагу на зміцнення тилів і пошук неявних недоліків. Несподівані ситуації цього дня спритно проб'ють ваш захист і покажуть вам ваші психологічно вразливі місця — наприклад, таємну спрагу слави або прихований авантюризм.

Козоріг

Цей день спрямує погляд Козорогів в майбутнє, змусить їх переоцінити потенціал творчих задумів або старої дружби. Козорогам-батькам корисно подумати про розкриття талантів дітей. Може бути болісним споглядання чужих успіхів. Варто розібратися, що саме заважає вам стати врівень з іншими: можливо, це не дефіцит обдарувань і досвіду, а скромність, страх або слабкість технічного арсеналу.

Водолій

Сьогодні Водоліям краще забаритися, ніж поспішити. День провокує нервозність і змушує шукати змін: кар'єрного зростання, нового публічного образу. Вас може підстьобнути несподіваний оригінальний хід іншої людини. Зірки нагадують, що зараз не час для повноцінної конкуренції і вам явно зарано приймати особистий виклик. В чужих успіхах краще бачити стимулюючий, а не дратівливий чинник.

Риби

Цей день надихає Риб на зміни, що додає їм несподіваних стимулів для особистого розвитку, може розгорнути в новому напрямку їх творчу думку, змусити інакше поглянути на майбутні відносини з друзями, дітьми, вчителями, помічниками. В такому піднесеному і незвичайному настрої слабким місцем багатьох Риб виявиться рутинна робота, не варто займатися сьогодні повсякденними нудними дрібницями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 26 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити