image
 |  2 28 Липня 2020 | 07:40

Гороскоп на 28 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 28 липня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам потрібні витримка, частка впертості, знання правил безпеки. Для стійкості ефекту краще ставити не на швидку реакцію, а на терпіння і вміння «сидіти в засідці». Стане в нагоді акуратність в поводженні зі зброєю, інструментами та небезпечними речовинами. Актуальна секретність: не варто повідомляти всім підряд про свої почуття чи приватне життя, виносити зі сховищ цінні документи й речові докази.

Телець

У першій половині дня Тельцям не варто відмовлятися від переговорів. В цей час навіть найбільш потаємні співрозмовники потребують когось, з ким можуть поділитися. Ставши цим «кимось», ви проясните вельми цікаві для себе деталі, які в інший час залишилися б для вас таємницею. Варто стежити, щоб важливі документи і відомості не виходили за межі близького вам кола або спрямовувалися точно за адресою.

Близнюки

Близнюкам не варто планувати на сьогодні розваги і відпочинок. Аж до ночі збережеться привід для турбот. Почуття обов'язку, потреба в безпеці або інша обставина змусить вас глибше вдаватися в деталі і доводити все до кінця. Для предметних контактів (лікарської консультації, спілкування з технічним сервісом, страховою організацією або банківською службою) краще вибрати першу половину дня.

Рак

Сьогодні зірки організують Ракам потужну підтримку, яка вбереже їх від ризиків і неприємностей. Одним Ракам протягнуть руку допомоги впливові люди або щедрі партнери, інших виручить власне чуття. Завдяки вдалому збігу обставин, вам вдасться уникнути неприємної розмови або необачного кроку. Можна не турбуватися за безпеку дітей і за порядок у відповідальних проєктах.

Лев

Першу половину цього дня Левам краще присвятити приватним контактам, сімейному спілкуванню або роботі з закритою приватною інформацією. Залежно від ситуації, буде доречним обговорення побутових або службових подробиць, плану лікування, схеми ремонтних, профілактичних чи відновлювальних робіт. Також, це вдалий час для вивчення архівних записів, відокремлених досліджень, ведення щоденника.

Діва

Сьогодні Діви входять у смак глибокого дослідження і готові цілком поринути у цікаву для них тему. День допомагає ментальній та емоційній концентрації, дозволяє інтуїтивно знаходити істину і читати підтекст, дає їжу інтелекту і фантазії. Приємна особливість дня — мінімум поспіху. Є час поміркувати над новиною, відкриттям або оригінальною знахідкою, звернутися до пам'яті або архіву.

Терези

Сьогодні Терезам потрібен системний підхід до фінансових справ і до будь-якої заплутаної задачі. У пошуках ключа до головоломки важлива інтуїція. Уважний ретельний пошук укупі з чуттям допоможе відшукати пропажу, знайти застосування старій речі, подарунку або новинці. Для цільових покупок і обговорення конкретних тем вдаліша перша половина дня (особливо, якщо йдеться про ліки чи господарські приладдя).

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони проникливі, здатні з точністю читати чужі думки і «бачити крізь стіни». Першу половину дня добре використовувати для спілкування, роздумів, досліджень, навчання, літературної роботи. Корисно робити замітки, замальовки. Також, це вдалий час для вивчення старих записів і документів: ви можете побачити щось цінне — наприклад, знайти докази на свою користь.

Стрілець

В цю добу зірки радять Стрільцям виключити суєту і поспіх, відкласти гонку за зовнішнім успіхом. Спілкуватися і працювати краще там, де можна зосередитися: в кабінетній тиші, вдома або на природі. Сьогодні добре медитувати, підбивати підсумки, перевіряти систему захистів, оцінювати частину робіт і стан заборгованостей. Може представити особливий інтерес моральна і духовна сторона подій.

Козоріг

Козорогам сьогодні необхідний правильний настрій. Цей день звертає їх увагу на неприємні речі, але з благою метою. Бажано витратити його не на марні жалі, а на пошук конструктивних ходів: вони все ще є. Ви можете розконсервувати свої старі таланти, зв'язки або навички. При цьому важливо усвідомити, що часу не надто багато, і подвоїти захист, бо ситуація змінилася.

Водолій

Сьогодні Водоліям вигідніше не зривати оплески в ролі фронтменів, а бути в тіні і звідти керувати потрібними подіями. Не найкращий час для самореклами, нових знайомств, розширення сфери впливу. В якості компенсації, доля дозволяє вам отримати користь з ваших колишніх заслуг (чи колишніх страждань). Ранок підходить для таємної наради, приватної консультації, відвідування закритої спецтериторії.

Риби

Сьогодні Риби зміцняться у своїй вірі, отримають додаткове підтвердження своїх прав або торжества свого світогляду. Моральна підтримка може прийти від старого професійного співтовариства, колишнього наставника або групи вірних друзів за кордоном. Очікуються зрушення у вирішенні застарілих проблем, пов'язаних з вищою освітою, науковою роботою, духовним життям, подорожами або еміграцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 27 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити