image
 |  2 28 Листопада 2020 | 07:40

Гороскоп на 28 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 28 листопада 2020 року, — від Ukr.Media.

Овен

Сьогодні плани Овнів залежать від матеріальної бази, вона ж може стати темою для розмов. Навіть в інтимних особистих ситуаціях може бути порушена тема грошей, подарунків. Чуттєвість стимулюватимуть страви та напої. Масштаб витрат задасть резерв: чим більше зароблено (накопичено), тим більше у вас свободи маневру. Добре поповнювати запаси, роздавати надлишки, здійснювати торг або обмін в залік боргу.

Телець

Тельці можуть спокійно будувати на цей уїк-енд власні плани: навряд їх щось порушить. Якщо йдеться про колективний захід або партнерську програму, можна сподіватися на взаєморозуміння. Це час згоди, терпимості, великодушності, поваги до ваших звичок або принципів. Багато про що вдасться домовитися заздалегідь. Якщо у вас з'явився нав'язливий каприз, навколишні охоче підуть вам назустріч.

Близнюки

Близнюків обставини цього дня схиляють до практичності і ґрунтовності. Можлива пильна увага до комплексу фінансових і господарських справ. У багатьох представників знаку такий настрій збережеться на весь уїк-енд. Також, день розташовує до інертності. Навіть найбільш товариські і рухливі Близнюки віддадуть свій голос за перерву в бесіді, за привал в дорозі заради перекусу, шопінгу, заправки.

Рак

Раки можуть непогано провести цей день на самоті, проте зірки радять їм подолати інерцію або сором'язливість заради знайомої компанії. Це не лише розширить можливості на даний момент, але і зміцнить види на майбутнє. Ви зможете продемонструвати свої таланти або вирішити за рахунок групи частину своїх завдань. Дітей добре зводити в кафе, а незговірливих партнерів запросити на обід або вечерю.

Лев

Левів ситуації цього дня змушують бути реалістами. Чим би ви не займалися, вам належить орієнтуватися на практичні питання або переслідувати цілком конкретні прагматичні цілі. У план будь-якого заходу доведеться включити матеріальну складову. День підходить для цільового шопінгу, але не для власного комфорту. Метою можуть стати вкладення в будинок, вигідну дружбу або в нову кар'єру.

Діва

День допомагає Дівам відновити душевну рівновагу і моральні опори. Він хороший для прицільного і загального розширення горизонтів, збагачення колишнього багажу знань новими деталями. Якщо ви ліниві або потребуєте відпочинку, доречні віртуальні екскурси в далекі куточки світу. Також, це відповідний момент для романтичного побачення (краще в перевіреному місці, де можна організувати його бездоганно).

Терези

Сьогодні Терезам не обов'язково витрачати власні ресурси. Багатьом Терезам зірки організовують ситуації, що дозволяють отримати подарунок, компенсацію, повернення або відпочити за чужий рахунок. Також, день може позбавити вас від необхідності розплачуватися стандартним шляхом. Вдалий час для планових спільних придбань в будинок — особливо, в довгоочікувану новобудову або в житло, отримане у спадок.

Скорпіон

Скорпіонів день змусить підлаштуватися під чужі капризи, догоджати друзям, близьким, партнерам, клієнтам, пасії. На щастя, це не завадить їм думати про себе (тим більше, що їх особисті смаки часом будуть вдало збігатися з чужими). Не варто боятися протиріч: день дозволяє багато обговорити і прийти до мудрого консенсусу. Злагоді сприятиме загальна обстановка або третя авторитетна особа.

Стрілець

Стрільцям сьогодні важко бути безтурботними романтиками і думати виключно про піднесене. Уваги попросить побут або тлінне тіло, комплекс повсякденних нагальних потреб і «низинних» потреб. Доведеться думати про здоров'я або харчування. Якщо ви не любите рутину, варто знайти помічника або звернутися в сервіс з опцією «все включено» — наприклад, замовити доставку готової їжі або перетримку вихованця.

Козоріг

Козорогам має сенс використовувати цей день для повноцінного відпочинку (краще за знайомою перевіреною програмою) і для спокійних довірчих бесід. Навіть якщо ви мізантроп, зірки радять уникати повної самотності, не відмовляти у своєму суспільстві старим друзям, дітям, коханій людині. Натомість ви отримаєте слушну пораду — або зможете дати її самі, підкріпивши тим самим свій авторитет і статус.

Водолій

На цей день (і уїк-енд в цілому) Водоліям не варто планувати суєту, подорожі і активні починання. Він створює атмосферу стабільності та інертності, змушує піддаватися старим звичкам і цінувати комфорт старого зразка. Буде нескладно слідувати усталеним традиціям — наприклад, сімейним. Не варто відкладати візит до батьків, обговорення господарських та житлових справ, сімейних ресурсів.

Риби

Рибам цей день дарує необхідний захист, стабільність і передбачуваність. Якщо ви склали на вихідні якісь плани, ніщо не завадить вам їх виконати. Якщо вам запропонують (і навіть нав'яжуть) програму ззовні, ви багато в чому з нею погодитеся, або не будете проти. У разі відсутності будь-яких чітких бажань, обставини допоможуть вам їх конкретизувати. Непоганий момент для спілкування і шопінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посольство України закликає українців у Польщі вшанувати пам'ять жертв Голодомору

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити