image
 |  0 30 Червня 2020 | 07:40

Гороскоп на 30 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 30 червня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнів підстьобують вже знайомі їм таємні побоювання. Зірки радять сміливіше братися за старі заплутані справи. Саме в них вас чекає несподівана удача — за умови, що, ступаючи на мінне поле, замість своєї імпульсивності ви включите інтуїцію, обачність і вміння слухати. День гарний для обговорення податкових і кредитних нюансів, тонкощів сімейних і житлових справ, спільних ресурсів.

Телець

Тельцям день дає надію на зворотний зв'язок. Він підходить для відновлення будь-яких переговорів, від сімейних до ділових, і для зустрічей зі старими знайомими. Не буде проблемою знайти спільну мову і з випадковими людьми. Якщо вас покликали до діалогу, краще відгукнутися тут же. Не біда, якщо вашу позицію сприймуть як дивацтво: дуже скоро скептично налаштованим співрозмовникам доведеться з вами погодитися.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам не обійтися без чуття — або помічників, які відмінно розбираються в прихованих тонкощах справи. Ймовірність знайти таких вище серед старих знайомих, наприклад, колишніх колег. Зірки радять вам користуватися перевіреними інструментами і ліками, звертатися за підтримкою до знайомих сервісів з хорошою репутацією, розмовляти лише зі знайомим лікарем, агентом, податковим інспектором.

Рак

Ракам не варто пропускати вдалий день для озвучення своєї особистої позиції. Обставини сприяють відновленню переговорів, перерваного циклу лекцій або консультацій. Відповідний день для виступу з повторним або відстроченим проханням, заявою, коментарем. Зробивши хід, важливо мати терпіння. Відсутність відповідної реакції не привід для тривог: ваші слова, без сумніву, будуть почуті.

Лев

Обставини дня дають Левам можливість тісніше поспілкуватися з родиною, співвітчизниками або довіреними особами, а також з головою зануритися у вивчення архівів по темі. Якщо термінових приводів для роздумів немає, сьогодні добре піде читання забутих книг, перегляд серіалу, ведення особистого щоденника, яке-небудь поглиблене повторне дослідження. Показано усамітнення вдома або на природі.

Діва

Сьогодні зірки запрошують Дів прогулятися по забутих місцях. Подорож може бути і віртуальною — головне, щоб вона провокувала у вас глибокі емоції і будила спогади. Також, цей день сприяє різноманітним повторним дослідженням, пошуку додаткової інформації, відновленню зв'язків з друзями, рідними, сусідами, старими знайомими, обіцяє оригінальні знахідки і несподівані новини.

Терези

Терезів сьогодні чекає оновлення фінансової чи податкової інформації. Це вдалий момент для повторної розмови про заробіток або інший дохід, про відсотки, знижки, взаємозаліки, кредитні нюанси. Вдалий час для господарських справ і витрат. Якщо знову загострилася давня болісна суперечка, життя підкаже очевидне рішення — але не виключено, що воно вам не сподобається і ви віддасте перевагу почекати.

Скорпіон

Сьогодні загострюється природна інтуїція Скорпіонів. Завдяки їй, вони зможуть бачити людей наскрізь і легко орієнтуватися в заданих обставинах. При цьому їх головним мотивом будуть власні насущні потреби. Більшість Скорпіонів вдало зробить ставку на своє особисте красномовство, старі знання, володіння важливою інформацією, мовні навички, реанімацію зв'язків у своєму близькому або далекому колі.

Стрілець

Стрільцям цей день допоможе заглибитись у тонкощі сімейних та фінансових справ, а також у будь-які деталі, що викликають занепокоєння. Він підходить для приватного листування, створює відповідну атмосферу для приватних консультацій та обговорення делікатних тем за щільно зачиненими дверима. Особливий інтерес викличе спадщина минулого: незакритий борг, недоотримана вигода. Розмова може прийняти несподіваний оборот.

Козоріг

Козорогам не варто пропускати вдалий момент для спілкування на важливі для себе теми. Сьогодні зростає взаємний інтерес до розмови і, заодно, поліпшуються ваші особисті позиції в діалозі. З вас не будуть насміхатися, не зіпсують сенс ваших слів. Не вдасться знецінити ваші благі наміри. Що до ймовірності обману, хитромудрий брехун ризикує покарати сам себе. Розмова торкнеться минулого, але вплине на майбутнє.

Водолій

Сьогодні Водолії можуть без побоювання обговорювати побутові і службові завдання, але їм не варто говорити про особисте. В нейтральній бесіді буде не страшно зануритися на «глибинний» рівень, адже у розмові на приватні теми ви ризикуєте в будь-який момент відкритися для потенційного удару (швидше в майбутньому, ніж зараз). Не варто вдаватися в деталі своєї професійної біографії, історії хвороби.

Риби

Сьогодні Риби в сприятливому положенні, отримують шанс надолужити згаяне або виправити помилку. Для успіху досить освіжити в пам'яті те, що ви вже знаєте, наприклад, ази іноземної мови. Не варто відкладати розмову, в якій грає роль ваш чи чужий авторитет: зустріч з вчителем, бесіду з дитиною. Відповідний день для контактів з іноземними установами, освітніми закладами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 29 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити